Untitled
13 maa 2016
week 223: 3 t/m 9 maart

Op 3 maart vroeg Jule ’s middags na school of ze bij Bas mocht komen spelen. Bas vond het spannend en zei dat hij dat niet wilde. Toen ik hem op de fiets zette, zei hij dat hij toch wel wilde dat Jule kwam spelen, maar toen wilde Jule niet meer. De moeder van Jule appte toen we thuis waren of Bas nog wilde spelen, want Jule wilde toch nog wel en uiteindelijk is ze dan toch nog gekomen. Bas, Laura en Jule hebben veel plezier gehad en ook echt samen gespeeld.
Op 04 maart zijn we na school gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen, samen met tante Maartje en Eline.
Mark en Bas hebben op 05 maart gezellig spelletjes gedaan, terwijl ik met Laura boodschappen deed. Na de lunch zijn we voor gordijnen gaan kijken. Bas en Laura hadden hun kleurboek meegenomen, en daar hebben ze misschien 2 minuten in gekleurd, daarna begonnen ze rond te rennen en verstoppertje te doen tussen de gordijnen... Daarna zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest, waar Lars ook was. Bas, Laura en Lars hebben fijn verstoppertje gespeeld. Het is niet heel moeilijk om Bas te vinden; hij roept iedere keer als hij verstopt zit, of hij gaat onder de kast liggen, terwijl zijn benen er nog onderuit steken ;-).
Op 06 maart zijn Bas, Laura en ik gezellig bij tante Willeke op bezoek geweest. Na de lunch zijn we met zijn vieren gaan zwemmen bij Centerparcs de Limburgse Peel. Bas en Laura waren erg blij toen we zeiden dat we zouden gaan zwemmen en ze hebben het goed naar hun zin gehad! Thuis was Bas erg hangerig. Hij had 38 en wilde geen frietjes eten (maar heeft wel een banaan, een peer en een broodje gehad).
We zijn op 07 maart na school bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura zijn druk aan het knutselen geweest.
Op 08 maart kwamen tante Willeke en oom Teun na het avondeten op bezoek. Bas, Laura, tante Willeke, Mark en ik hebben samen op de Wii gespeeld.
We zijn op 09 maart met Kinderspel naar de bakker geweest. We waren in totaal met 51 kinderen, die in 2 groepen verdeeld werden. Onze groep mocht eerst broodjes maken en daarna een eierkoek versieren. Daarna zijn we naar het wijkgebouw gewandeld, waar de kinderen allemaal een papieren muisje mochten versieren en in een grote beschuit mochten prikken. Na het knutselen hebben de kinderen even buiten gespeeld en daarna zijn we weer naar de bakker gewandeld. We kregen de zelfgemaakte broodjes en hebben de “beschuit met muisjes” aangeboden aan de bakker als bedankje voor de fijne middag.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative