Untitled
18 maa 2016
week 224: 10 t/m 16 maart

Op 10 maart had Bas studiedag. Bas, Laura en ik zijn naar Monkey Town geweest. Bas en Laura hebben het zó fijn gehad! Ze hebben gedanst met aap Oehlie en daarna zijn we fijn gaan spelen. Ik heb ook een hele tijd met ze mee geklommen en gegleden, omdat Bas, maar vooral Laura af en toe wat hulp nodig hadden om omhoog te kunnen klimmen. We hebben ook na de lunch nog een tijdje fijn gespeeld, voordat we weer naar huis gingen. Later kwamen opa en oma Van Aerle nog even op bezoek.
We hebben op 11 maart met zijn viertjes geluncht en daarna hebben we Bas en Laura naar opa en oma Van Mierlo gebracht. Zij gingen daar 2 nachtjes logeren, terwijl wij een weekendje weg gingen om ons 5 jarig huwelijk te vieren. Na school kwam Esther ook en met zijn allen zijn ze bij McDonald’s gaan eten. Na het eten is ook Lars gekomen en Bas, Laura, Esther en Lars hebben met zijn vieren bij opa en oma geslapen.
Op 12 maart hebben Bas en Laura lief gespeeld. Ze hebben gesmuld van de pannenkoeken die oma gebakken had (Bas vond ze “een beetje raar, omdat ze niet rond waren; maar wel lekker” ;-)).
We hebben op 13 maart Bas en Laura ’s morgens weer opgehaald. We hebben erg genoten van ons weekendje weg, maar het was toch ook wel heel fijn om Bas en Laura weer te zien. Na de lunch zijn we naar een speeltuintje in de buurt gegaan; Bas op de loopfiets (hij moet beter leren zijn evenwicht te bewaren voordat hij zonder zijwieltjes kan gaan fietsen) en Laura op de driewieler. ’s Avonds is Mark weer voor een week vertrokken naar Oegstgeest.
Op 14 maart belde er iemand van school op of ik Bas wilde komen halen; hij was ziek geworden. Toen ik op school kwam, waren de andere kleuters buiten aan het spelen en Bas zat binnen met juf Lisa (zij vervangt juf Susan tijdelijk). Na het fruit heeft Bas overgegeven en volgens de juf bleef het maar komen. Toen we thuis waren, is Bas even op de bank gaan liggen, maar binnen een uur had hij een schaaltje druiven, een beker appelsap en een broodje op. Later had hij nog een boterham, een halve peer en een halve appel op en hij heeft 2 x opgeschept met avondeten. Hij was ook behoorlijk hyper, heeft flink rondgerend, in de tuin gespeeld. Na het avondeten kwamen tante Maartje en Eline op bezoek. Bas en Eline hebben verstoppertje gespeeld. Ook hebben Bas, Laura, Eline en ik nog even op de Wii gespeeld.
Bas en ik zijn op 15 maart na school door Ellen geknipt. Na zijn knipbeurt is Bas fijn met Laura mee gaan spelen in de speelkamer. We hebben op de terugweg bij Jan Linders de volle spaarkaarten omgeruild voor een boerderijvriendje; Laura wilde het kuiken (al zegt ze zelf dat het een eend is) en Bas een varken. Na het avondeten hebben Bas, Laura en ik op de Wii gespeeld. Ondanks dat Bas en Laura niet zoveel vertrouwen hebben in mij op de Wii (meestal doe ik met Laura, rijden we nogal eens van de baan en staan toch meestal nog op de 5e plek, terwijl Mark en Bas altijd op het podium staan), stonden Bas en ik op de 2e plek! Hij was blij verrast!
Op 16 maart was er alweer een studiedag. Bas, Laura en ik zijn samen met opa en oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline gaan ontbijten bij de HEMA. Het was erg druk en het duurde even voordat we bij elkaar konden zitten. We zijn bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken en hebben er gezellig geluncht. Bas, Laura en Eline hadden een tent gemaakt van stoelen en een tafelkleed en daar hebben ze fijn in gespeeld en geknutseld. Na het avondeten zijn Bas en Laura in bad geweest en daarna mochten ze in de pyjama nog even mee naar beneden, omdat tante Willeke en oom Teun op bezoek kwamen. Bas had eng gedroomd en durfde niet meer te gaan slapen. Ik heb hem bij ons in bed laten slapen, en toen heeft hij gelukkig wel lekker geslapen. Ik wat minder, want ik had steeds minder plek aan mijn kant van het bed…








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative