Untitled
17 jan 2012
week 4: 22 t/m 28 december

Op 22 december zijn we op het gemeentehuis geweest om een identiteitskaart voor Bas aan te vragen. Over 5 werkdagen kunnen we hem ophalen. Ook deze week zijn we iedere dag naar buiten geweest. Meestal gaan we dan boodschappen doen, maar vaak lopen we, afhankelijk van het weer, een (flinke) blok om en regelmatig gaan we dan nog even bij opa en oma Van Aerle op bezoek.
Op 23 december zijn tante Maartje, Eline en Marielle op bezoek geweest.
Op kerstavond heeft Bas voor de eerste keer in zijn kinderstoel bij ons aan tafel gezeten tijdens het eten. We hebben met zijn drietjes een rustige kerstavond gehad.
1e Kerstdag zijn we bij opa en oma Van Mierlo geweest. Monique, Anton, Lars en Esther waren er ook. We hebben samen gegeten, spelletjes gedaan en een film gekeken.
2e Kerstdag hebben we bij opa en oma Van Aerle gevierd. Samen met opa en oma, tante Maartje, ome Tom, Eline, tante Willeke en ome Arjan hebben we gegourmet en surprise gedaan.
Bas groeit nog steeds goed. We zijn hem op 27 december weer gaan wegen op het consultatiebureau en hij is weer 300 gram aangekomen. Hij weegt nu 3.860 gram. Aan de kleertjes kunnen we ook goed merken dat Bas groter wordt. Ook zijn Jeroen, Kim, Karlijn en Leon op kraamvisite geweest. Karlijn is nu een halfjaar en alweer een hele meid, zeker in vergelijking met Bas!
Op 28 december zijn Agnes (collega ABAB) en Pepijn op kraamvisite geweest. Agnes is ook zwanger en verwacht half januari haar kindje.
Overdag doet Bas het over het algemeen erg goed. Het is een erg makkelijk mannetje. Hij is overdag meestal rustig en is makkelijk bij het verschonen (al verrast hij ons wel eens met een plasje of poepje). ’s Avonds huilt hij wat meer - soms omdat hij krampjes heeft, maar meestal omdat hij graag nog even bij papa en mama wil zijn - en bij het wassen/inzepen voordat hij in de emmer gaat laat hij zich goed horen, maar als hij eenmaal in de emmer zit, geniet hij meestal wel. Langzaamaan begint hij ook wat meer met zijn speentje te doen. In het begin spuugde hij hem alleen maar steeds uit.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative