Untitled
25 maa 2016
week 225: 17 t/m 23 maart

Op 17 maart hebben Bas en Laura na school een Paastak versierd en daarna hebben we met zijn drietjes gezellig een paastafelkleed ingekleurd.
Het was op 18 maart juffendag bij Bas op school. Iedereen mocht naar school komen met een voetbalshirt en “raar haar”. Bas heeft een nieuw shirt gekregen met zijn naam erop en hij had van tante Maartje een oranje leeuwenpruik mogen lenen. Toen hij de klas binnen kwam, kwamen zijn klasgenootjes zijn pruik aaien… Ze hebben fijn spelletjes gedaan en lekker gesnoept. Toen ik Laura ging halen, waren de peuters en kleuters samen buiten aan het spelen en kwam Bas op een fietsje langs gecrost met Laura achterop. Na de lunch zijn we bij tante Maartje en Eline op bezoek geweest. Bas, Laura en Eline hebben fijn in de tuin gespeeld. Na het avondeten kwam Mark weer thuis! Bas rende naar Mark en gaf hem een heel dikke knuffel ;-). We hebben gezellig met zijn viertjes nog even op de Wii een spelletje gedaan.
Op 19 maart hebben Mark en Bas gezellig spelletjes gedaan, terwijl Laura en ik boodschappen deden. Helaas kon Bas niet zo goed tegen zijn verlies… Na het avondeten zijn we nog even naar de verjaardag van oom Anton geweest.
Mark, Bas en Laura hebben op 20 maart spelletjes gedaan en op de Wii gespeeld toen ik ging sporten. ’s Middags kwamen oma Van Mierlo en tante Lucy op bezoek. Tante Lucy had voor Bas en Laura een chocolade paashaas meegenomen en Bas rende ermee rond en riep: “Dat is toch niet normaal!!!”
Op 21 maart hebben Bas en Laura lekker buiten in de tuin gespeeld.
Na school hebben Bas, Laura en ik op 22 maart het paastafelkleed verder versierd. Deze keer met verf. Bas heeft lekker zitten kliederen. Eerst met allemaal mooie kleuren, maar hij zat zo enthousiast de verf op zijn bordje door elkaar te roeren dat het één grote, vieze, bruine smeerboel werd … Daarna hebben Bas en Laura fijn nog even buiten gespeeld.
Bas heeft op 23 maart zijn allereerste rapport gekregen! En wat zijn we trots op zijn mooie rapport ;-). ’s Middags kwamen tante Maartje en Eline op bezoek. Met zijn allen zijn we naar de spoorwegovergang geweest; Bas op de loopfiets (dat gaat nu heel goed) en Laura op de driewieler. Bas zei: “Mam, ik heb een idee. Als ik een goed rapport heb, kunnen we wel eens naar de spoorwegovergang gaan” ;-). Ik had hem ook gezegd dat hij een cadeautje van ons zou krijgen. Ik vroeg wat hij van een vriendenboekje zou vinden (dat wilde hij een tijdje terug graag hebben), maar Bas had toch liever een Lego-trein… ;-). Bas, Laura en Eline hebben fijn nog in de tuin gespeeld. Bas en Laura hebben meegeholpen met het maken van gehaktballetjes. Dat vonden ze erg leuk. Sinds ik ze mee laat helpen met boontjes breken, eten ze allebei veel beter boontjes. Ik hoopte dat dat met de gehaktballetjes voor de Beef Shanghai ook zou werken. Bas heeft er goed van gegeten, maar Laura vond het toch echt niet lekker. ’s Avonds hebben Bas en Laura heel fijn in bad gespeeld en gespetterd. Ik heb Bas vandaag ingeschreven voor zwemles. Waarschijnlijk kan hij in september starten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative