Untitled
08 apr 2016
week 227: 31 maart t/m 6 april

Op 31 maart was Bas helemaal enthousiast toen hij uit school kwam: er was een veegmachine en die bleef maar rondjes rijden bij de school én ze hadden snoep gekregen van de poetsvrouw, omdat ze niet naast de wc geplast hadden ;-). Mooi dat ze dat belonen, want soms is het zó’n smeerboel daar op de wc’s… Bas en Laura hebben in de tuin gespeeld en we hebben met zijn drietjes op de Wii gespeeld. Mark is vanuit zijn werk naar Oegstgeest vertrokken voor zijn examen morgenvroeg, dus die was er niet om Bas naar het podium te rijden. We waren 4e en Bas was zwaar teleurgesteld…
Mark kwam op 01 april weer thuis. We hebben met zijn vieren in de tuin gespeeld en zijn daarna de eendjes gaan voeren. Na het avondeten hebben we op de Wii gekart en vanavond ging het, met Mark erbij, gelukkig weer beter.
Op 02 april zijn Mark, Bas en Laura boodschappen gaan doen. ’s Middags zijn ze samen met tante Maartje en Eline en tante Willeke, oom Teun, Amy en Mila naar de Speuldries geweest. Bas en Laura hebben het fijn gehad!
We zijn op 03 april fijn even naar De Bikkels geweest. Het was erg lekker weer. We hebben eerst een stuk door het bos gewandeld en daarna hebben Bas en Laura fijn in het speeltuintje gespeeld. Erik, Fanny, Maud, Lars, Erika, Isa en Niels waren er ook. Op een gegeven moment hadden Bas en Laura hun laarzen uitgetrokken en die waren ze vol zand aan het stoppen… maar ze hebben wel genoten!
Op 04 april zijn we na school bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld en geknutseld.
Bas was op 05 april aan de beurt om met mij mee te gaan. Samen met 3 anderen uit zijn klas mocht hij mee om een ontwikkelingsspelletje te spelen. Hij was helemaal blij en vond het erg leuk. ’s Middags belde er iemand op van ze zwemles. Toen ik Bas inschreef, zei ze dat ze verwachtte dat hij in september geplaatst zou kunnen worden, omdat de meesten die ingeschreven staan dan 4 jaar worden en de ouders hen dan eerst even aan school willen laten wennen, voordat ze ook gaan zwemmen. Nu belde ze dus en ze zei dat Bas geplaatst kon worden. “Dat is fijn! Wanneer kan hij beginnen?” “Aanstaande zaterdag…” Spannend!!!
Op 06 april zijn we met zijn drietjes naar de bieb geweest. Bas en Laura hadden het druk met boeken en puzzels uitzoeken. Thuis hebben Bas en Laura gezellig met zijn tweetjes op de grond de boeken doorgekeken en ze hebben hun puzzels gemaakt.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative