Untitled
30 apr 2016
week 230: 21 t/m 27 april

Op 21 april had Bas een excursie met zijn klas naar “Het Ontdeklab” in Someren. Bas en ik hebben Laura eerst naar opa en oma Van Aerle gebracht en daarna zijn we naar school gereden. Finn, Hanna en Bas zaten bij mij in de auto. Bij het Ontdeklab kregen de kleuters eerst uitleg over animatiefilmpjes en daarna mochten ze allemaal een poppetje van klei maken. In groepjes van 3 maakten ze daarna een filmpje met hun eigen kleipoppetjes. ’s Middags na school kwamen Lieke, Julian en Sophie op bezoek. Het was erg warm en ze hebben fijn in de tuin gespeeld.
Bas had op 22 april een sponsorloop en sportdag van school. Laura en ik hebben hem naar de atletiekbaan gebracht. Oma van Aerle, tante Maartje en Eline kwamen Bas aanmoedigen. Hij heeft het supergoed gedaan en 5 rondjes van 400 meter gelopen in 20 minuten tijd. Daarna begon de sportdag: in groepjes gingen ze verspringen, er was een stormbaan/luchtkussen, een estafetterace met kruiwagentjes, siamees-voetballen en softbal. Ik heb geholpen bij de estafetterace. Bas heeft super goed meegedaan met alles. Toen ik Laura weer had opgehaald van de Peuterspeelzaal, hebben we samen met alle kinderen, hulpouders en leerkrachten geluncht. De kinderen hebben nog gekeken naar de voetbalwedstrijd tussen groep 8 en de meesters en juffen en daarna begon de meivakantie. Na het avondeten kwamen opa en oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek. Tante Willeke heeft ons getrakteerd op gebak (zij was vandaag jarig, maar was er niet bij, omdat ze met oom Teun een weekendje weg was). Bas, Laura en Eline hebben fijn nog even op de trampoline gesprongen.
Op 23 april heeft Bas het weer goed gedaan op zwemles. ’s Middags is Mark met Bas en Laura naar een speeltuintje in de buurt geweest. We zijn pannenkoeken gaan eten in het pannenkoekenhuis in Lierop.
Op 24 april zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Josephien, oom Jan en tante Annie waren er ook.
We zijn op 25 april schoenen gaan kopen voor Laura en broeken en T-shirts voor Bas. In de schoenwinkel waren Bas en Laura niet lief: ze renden door de hele winkel toen ik schoenen uitzocht die ik Laura wilde laten passen. Ook in de kledingwinkel luisterden ze niet. Ze renden rond tussen de kledingrekken door en speelden verstoppertje tussen en onder de rekken . We zijn bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken, waar ook oom Tom, tante Maartje en Eline waren. Bas, Laura en Eline hebben verstoppertje gespeeld, geknutseld en gekleurd.
Op 26 april werkte Mark thuis bij Bas en Laura, omdat ik naar de endodontoloog moest. Na het avondeten zijn we, samen met opa en oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline bij tante Willeke en oom Teun foto’s gaan kijken van hun weekendje weg. Bas en Eline hebben fijn verstoppertje gespeeld.
We zijn op Koningsdag, 27 april, met zijn vieren naar Monkey Town geweest. Het was heel erg druk! Bas en Laura hebben fijn gespeeld, een hele tijd ook met Niek (die zat bij Bas op de Peuterspeelzaal) en Rens (die zit nu bij Laura in de groep). Ook zei Bas dat hij met Levi gespeeld had. We hebben er met zijn viertjes geluncht en daarna nog even fijn gespeeld. Samen met Bas ben ik een cadeautje voor Jule gaan kopen, waar hij morgen op het kinderfeestje mag komen.
Bas vertelt tegen iedereen heel enthousiast dat hij op zwemles zit. Hij is er heel trots op en vindt het erg leuk!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative