Untitled
06 mei 2016
week 231: 28 april t/m 4 mei

Bas mocht op 28 april naar zijn allereerste kinderfeestje, van Jule uit zijn klas. Hij vond het spannend, maar had er toch ook wel veel zin in. Danique, Hanna, Indy en Rins uit zijn klas en Robin uit de andere kleuterklas waren er ook. De tafel was mooi gedekt en ze kregen allemaal een feesthoedje op. Ze hebben taart gegeten en ranja gedronken. Daarna hebben ze snoep gehapt uit een bak water, peperkoek gehapt, gesjoeld, gedanst en op de trampoline gesprongen. Bas vond het heel erg leuk!
Op 29 april zijn Bas, Laura en ik ’s morgens bij ome Piet en tante Willy op bezoek geweest.
Bas mocht op 30 april weer gaan zwemmen. Hij vindt het zo leuk! Daarna zijn we een lijst gaan uitzoeken voor het borduurwerk van de foto van Bas en Laura. We hebben boodschappen gedaan en hebben thuis gezellig met zijn vieren wat gedronken. Na de lunch heeft Bas met Mark in de tuin gewerkt. En voor het eerst heeft hij zelf geschommeld; wat was hij trots!! ’s Avonds kwamen opa en oma Van Aerle gezellig bij ons eten. We hebben met zijn zessen gegourmet.
We zijn op 01 mei op de fiets naar opa en oma Van Mierlo geweest. Het waaide wel best hard, maar het was toch erg fijn op de fiets. Bas en Laura hebben lief gespeeld en samen met opa en Mark geskelterd. We hebben met zijn allen frietjes gegeten en daarna zijn we weer naar huis gefietst. Op de terugweg zijn we door de Bikkels gefietst, omdat Bas graag over/langs het spoor wilde.
Op 02 mei was het mooi weer. Bas, Laura en ik zijn op de fiets naar de Speuldries geweest. Het was erg druk, maar Bas en Laura hebben wel heel fijn gespeeld! ’s Avonds ging ik uit eten en hebben Bas, Laura en Mark met zijn drietjes gegeten.
We zijn op 03 mei bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas wilde graag op de loopfiets en hij heeft het het hele eind heen én terug goed gedaan!! We hebben gezellig wat gedronken en zijn pas na de lunch weer naar huis gegaan. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld.
Op 04 mei zijn Bas, Laura en ik boodschappen gaan doen. Daarna zijn we met de loopfiets en de driewieler naar een speelveldje in de buurt geweest. Razan, Youri en Indy uit Bas zijn klas waren er ook en samen hebben ze fijn gespeeld. Na het avondeten zijn we naar Lars geweest; die was vandaag jarig. Bas en Laura hebben met Lars, Thijs en Esther filmpjes gekeken op de computer en ze hebben fijn nog even in de tuin gespeeld.
Bas vindt het leuk om mee te helpen met koken. Hij helpt vaak met boontjes breken en schoonmaken en aardappels wassen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative