Untitled
13 mei 2016
week 232: 5 t/m 11 mei

We zijn op 05 mei ’s middags naar het verjaardagsfeest van Erik en Lars geweest. Het was erg lekker weer. Bas en Laura hebben fijn met de andere kinderen gespeeld en op de trampoline gesprongen. Na het avondeten hebben we Bas naar tante Monique, oom Anton, Esther en Lars gebracht, waar hij vannacht blijft logeren. Bas had er heel veel zin in en hij heeft op de verjaardag tegen iedereen verteld dat hij ging logeren. Bas, Laura, Esther en Lars hebben fijn nog even in de tuin gespeeld en daarna zijn Mark, Laura en ik weer naar huis gegaan. Bas, Esther, Lars, oom Anton en tante Monique stonden ons uit te zwaaien; Bas met een grote lach op zijn gezicht ;-). Hij mocht nog even opblijven en daarna heeft hij bij Esther in het grote bed mogen slapen.
Op 06 mei zijn tante Monique, Esther, Lars en Bas naar het schoolplein gewandeld. Toen ze weer thuis waren, zei Bas dat hij moe was en hebben ze een filmpje gekeken. Na de lunch zijn ze naar een grote binnen- en buitenspeeltuin in Weert geweest, waar ze heel fijn gespeeld hebben. Ze zijn bij de McDonald’s gaan eten en daarna werd Bas weer naar huis gebracht.
Bas is op 07 mei met Mark mee boodschappen gaan doen en daarna ben ik met hem sandalen gaan kopen. Bas had er grote moeite mee om niet te verklappen dat ze voor mij ook een boodschap gedaan hadden (voor moederdag). Hij zei een paar keer: “We zijn bij de Praxis geweest. En naar een andere winkel. O nee, we zijn niet bij een andere winkel geweest”. ’s Middags vierde tante Willeke haar verjaardag. De broer en ouders van oom Teun waren er ook. Bas, Laura, Eline, Amy en Mila hebben heel fijn buiten op het grasveld gespeeld en gezellig gepicknickt: lekker frietjes eten op een deken in het gras.
Op 08 mei was het moederdag. Bas had een heel mooi boek gemaakt op school met een gipsen schilderijtje op de voorkant en tekeningen op de eerste bladzijde. De rest van het boek kunnen we zelf vullen. Ook kreeg ik lekkere snoepjes. ’s Morgens zijn we naar opa en oma Van Mierlo gefietst. Bas, Laura, Esther en Lars hebben fijn in de tuin gespeeld. We hebben fijn in de tuin gezeten en daarna gezellig met zijn allen geluncht. Daarna zijn we naar opa en oma Van Aerle gegaan. Ook daar hebben we lekker buiten gezeten, op de daktuin. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld. We hebben gezellig met zijn allen Chinees gegeten en daarna zijn we weer naar huis gefietst.
Na 2 weken meivakantie mocht Bas op 09 mei weer naar school. Hij had er weer zin in. Tussen de middag wilde ik vlug de was even in de tuin ophangen. Ik deed de achterdeur open en toen ik net buiten was, trok Bas de deur dicht en draaide de sleutel om… Hij vond het erg grappig, totdat hij merkte dat hij de sleutel niet terug kon draaien om mij weer binnen te laten. Gelukkig lukte het Bas wel om de voordeur open te maken. Ik ben over de poort geklommen en kon door de voordeur gelukkig weer naar binnen. Onder het eten gooide Bas ook nog even een volle beker melk om… Toen we hem ’s middags weer van school gingen halen, zijn we bij Ellen geweest. Zij heeft eerst Bas en daarna mij geknipt. Middenin mijn knipbeurt moest Bas naar de wc. Ellen ging met hem naar de wc, maar “ik moest het toch maar even zelf gaan doen”, want Bas had in zijn broek gepoept... Na het avondeten zijn we met zijn vieren nog een keer naar Ellen gefietst, om Bas zijn zonnebril en Laura’s Nijntje weer op te halen. Dit was niet ons beste kappersbezoek ooit…
Op 10 mei heeft Bas fijn samen met Laura in de zandbak gespeeld op school. Ook vond hij het weer erg leuk dat ik steeds in zijn klas kwam om klasgenootjes op te halen. Tussen de middag had Bas zijn vriendenboekje aan Rick gegeven, die hem ’s middags alweer heeft teruggegeven. Toen mocht Laura in Bas zijn vriendenboekje schrijven . Na school hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld en heeft hij de zonnebloem die Jule getrakteerd had in de tuin geplant. Hij was helemaal blij .
Op 11 mei zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook. Daarna hadden we een afspraak bij de gemeente voor de Lunchclub. Weer thuis hebben ze heel fijn samen in de tuin gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative