Untitled
27 mei 2016
week 234: 19 t/m 25 mei

Op 19 mei vroeg Jule na school of ze met Bas mocht spelen. Bas wilde wel met Jule spelen, maar niet bij haar thuis (dat vond hij te spannend; hij weet liever eerder dat hij ergens naar toe gaat, zodat hij daarop voorbereid is) en Jule wilde niet mee naar ons thuis. Uiteindelijk hebben de vader van Jule en ik maar besloten dat ze maar een andere keer moesten afspreken. Tante Maartje en Eline kwamen op bezoek en Bas, Laura en Eline zijn fijn in de tuin gaan spelen. Toen ging de bel: Jule wilde toch graag komen spelen; of dat nog mocht ;-). Ze hebben heel fijn samen gespeeld. Toen Bas en Laura in bad waren geweest, kwamen de groepen van de Avondvierdaagse door de straat gewandeld. Bas en Laura vonden het erg leuk om er even naar te kijken.
Bas, Laura en ik zijn op 20 mei gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook. Toen Bas in de kamer voor was, hoorde we een knal en daarna begon Bas te schreeuwen: hij lag op de grond met zijn arm omhoog gestrekt, het bureau was omgevallen en lag op zijn hand. Hij heeft een tijdje bij mij op schoot gezeten met een natte doek om zijn hand en toen ging het weer goed. Het was vooral erg schrikken!
Op 21 mei is Bas weer naar zwemles geweest. Hij moest vandaag met een T-shirt aan zwemmen. Het was even onwennig toen hij het trapje af liep met een shirt dat steeds natter, zwaarder en plakkeriger werd, maar uiteindelijk ging het prima. Daarna hebben we met zijn tweetjes boodschappen gedaan. ’s Middags zijn we met tante Maartje, Eline, tante Willeke, oom Teun, Amy en Mila naar de Speuldries gegaan. Tenminste, dat was de bedoeling… toen we er aankwamen, bleek echter dat de speeltuin dicht was vanwege de avondvierdaagse. We zijn toen maar met zijn allen naar het Zandbos geweest. Oma Van Aerle is ook mee geweest. Het was gezellig en de kindjes hebben fijn gespeeld! ’s Avonds kwamen opa en oma Van Mierlo bij ons gourmetten. We hebben gezellig gegeten en Bas en Laura hebben fijn gespeeld toen ze klaar waren met eten.
Het was op 22 mei slecht weer. Het heeft de hele dag gemiezerd. Toch zijn Bas, Laura en ik een blokje om geweest; Bas op de loopfiets en Laura op de step. ’s Middags hebben we gezellig spelletjes gedaan.
Op 23 mei zijn we na school bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Het heeft de héle dag geregend, maar toch hebben Bas en Laura toen we weer thuis waren fijn even in de tuin gespeeld.
Bas en Laura hebben op 24 mei fijn samen gespeeld, totdat Laura Bas met een speelgoedbezem op zijn hoofd sloeg . Laura heeft straf gehad en later hebben ze toch nog fijn samen gespeeld.
Op 25 mei hebben we na school met zijn drietjes geknutseld. Bas heeft enthousiast geknipt, geplakt en gekleurd. Ook hebben Bas en Laura weer fijn in de tuin gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative