Untitled
03 jun 2016
week 235: 26 mei t/m 1 juni

Op 26 mei heb ik ingevallen als overblijfmoeder bij de LunchClub. Bas en Laura hebben het goed naar hun zin gehad. Na het eten zijn ze fijn buiten gaan spelen met de andere kinderen en na een tijdje werden alle kleuters weer naar binnen geroepen om voorgelezen te worden door Elly en kinderen uit groep 8. Na school hebben Bas en Laura lekker buiten gespeeld.
Oma Van Aerle, tante Maartje en Eline kwamen op 27 mei samen met Bas en Laura lunchen, omdat ik bij Jan Linders moest werken voor Kinderspel. We moesten vlaai uitdelen, omdat Jan Linders was uitgeroepen tot klantvriendelijkste supermarkt. Oma, tante Maartje, Eline, Bas en Laura zijn naar een speeltuintje in de buurt geweest en kwamen daarna ook gezellig bij mij een stukje vlaai eten ;-). Daarna hebben Bas, Laura en Eline fijn in de tuin gespeeld. Na het avondeten zijn Mark, Bas, Laura en ik naar de kermis in Deurne geweest. Bas en Laura hebben genoten van de draaimolen, de zweefmolen, de helikoptertjes en de achtbaan.
Op 28 mei was het kijkdag bij de zwemles van Bas. Laura en ik hebben samen naar Bas gekeken. Hij heeft het heel goed gedaan en is al een heel stuk vrijer in het water dan bij zijn eerste zwemles. Het laatste kwartier is ook oma Van Aerle komen kijken. Zij heeft op Laura gepast, zodat ik Bas makkelijker af kon drogen en aan kon kleden, want na de zwemles moesten we meteen door naar Eindhoven, naar de open dag van het werk van Mark. Oma Van Aerle is gezellig met ons mee geweest. Mark stond ons al op te wachten en hij heeft ons een rondleiding gegeven. Halverwege de rondleiding kwamen ook opa en oma Van Mierlo, tante Monique, oom Anton en Esther erbij. Met zijn allen zijn we met stofjas, haarnetje en schoenbeschermers het lab op geweest. Bas en Laura hebben een diploma verdiend met een meetproef en ze hebben een handafdruk op een petrischaaltje gemaakt (dat staat nu thuis; kunnen we kijken hoeveel bacteriën erop gaan groeien ). Het was erg leuk om te zien waar Mark werkt. Na de rondleiding zijn oma Van Aerle, Bas, Laura en ik naar opa en oma gegaan om te lunchen en daarna zijn we met tante Willeke, oom Teun, Amy en Mila, oom Tom, tante Maartje en Eline naar de kermis geweest. Het was heel gezellig en de kindjes hebben genoten. We hebben met zijn allen nog een ijsje gegeten. Toen we weer thuis kwamen, was Mark ook net thuis van zijn werk. Met zijn viertjes zijn we gezellig pannenkoeken gaan eten.
We zijn op 29 mei ’s morgens bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. ’s Middags zijn we naar Kim geweest, die vandaag haar verjaardag vierde. Bas en Laura hebben heel fijn gespeeld; ondanks dat het regende hebben ze ook een tijdje in de tuin gespeeld. Na het avondeten hebben we met zijn viertjes nog even gekart op de Wii en nadat we Bas en Laura in bed gelegd hadden, is Mark vertrokken voor weer een cursusweek in Oegstgeest.
Het heeft op 30 mei de héle dag geregend en geonweerd. ’s Middags na school zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje, oom Tom en Eline waren er ook. Na het eten hebben we met zijn drietjes op de Wii gekart. Het viel Bas tegen dat we maar 4e waren en dus niet op het podium stonden…
Op 31 mei zijn we ’s middags na school samen met oma Van Aerle, tante Maartje en Eline naar de kermis geweest. Bas en Laura hebben weer erg genoten. In de olifantjes/helikopters ging het wat minder: ze konden het karretje zelf omhoog en omlaag doen, en Bas en Laura hadden ruzie, omdat Laura het karretje steeds heel kort omhoog en meteen weer omlaag liet gaan, terwijl Bas juist alleen maar hoger wilde. Gelukkig is het goed afgelopen en hebben ze het uiteindelijk toch allebei leuk gevonden. Toen Bas vanmorgen opstond, zei hij tegen Laura: “Ik vind jou mooi, en ik vind jou lief en ik hou van jou <3”.
Bas en Laura hebben op 01 juni het (zwaar verkleurde) schilderij wat aan de muur hing (daar hangt nu het borduurwerk van Bas en Laura) samen beschilderd. Ik had het op een oud dekbedovertrek op de grond gelegd en daar zaten ze gezellig samen te kliederen. Ik had gehoopt op een mooi kunstwerk van Bas en Laura, wat we weer op konden hangen, maar ze zijn met 6 kleuren begonnen en hebben zo vaak over alles heen geschilderd en alle kleuren door elkaar geroerd, dat het alleen maar één grote donkere vlek geworden is ;-). Na het avondeten hebben we op de Wii gekart, omdat het onweerde en Bas en Laura daarom niet meteen in bad konden. Ze hebben nog even fijn in bad gespeeld en zijn daarna lief gaan slapen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative