Untitled
17 jun 2016
week 237: 9 t/m 15 juni

Op 09 juni zijn Bas, Laura en ik weer overgebleven tussen de middag. Bas was helemaal blij ;-). Omdat het zo’n mooi weer was, hebben we met alle kinderen buiten gegeten. Ik heb Bas alleen tijdens het eten gezien, daarna heeft hij fijn gespeeld, onder meer met “zijn vriend” Jens uit groep 6. Toen ik Bas uit school ging halen, kwam hij huilend naar buiten: “mama, ik ben zo moe…” Toen ik zei dat hij dan maar gauw thuis lekker op de bank moest gaan liggen, of lekker buiten in de tent, zei hij: “ik wil naar de speeltuin met de gele glijbaan”. Dat hij moe was, daar was niet veel van te merken. Hij heeft lekker rondgerend, op de trampoline gesprongen en op de driewielers rondgecrosst. Alleen toen ik hem vroeg of hij op wilde ruimen, was hij opeens weer héél moe ;-).
De schoolfotograaf kwam op 10 juni; ik ben heel benieuwd naar het resultaat. Na school zijn we bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen samen met tante Maartje (Eline was naar een kinderfeestje). Daarna zijn we met zijn drietjes naar het speeltuintje aan de Zandbosweg geweest. Razan, Danique en Nol (uit Bas zijn klas) met zijn broertje Driek waren er ook. Met zijn allen hebben ze fijn gespeeld.
Op 11 juni ben ik met Bas naar de zwemles geweest. Bas heeft weer fijn gezwommen. Na de lunch kreeg Laura alvast haar verjaardagscadeautjes van ons (een fiets) en van Bas: zijn boekenlegger van Bob de Bouwer heeft hij aan Laura gegeven en strijkkralen. Laura en Bas hebben door de kamer gefietst, totdat het bezoek kwam. Bas, Laura, Eline, Amy en Mila en later ook Lars en Esther hebben lekker in de tuin gespeeld. We hebben ze nauwelijks binnen gezien. We hebben met zijn allen gegeten en daarna ging het bezoek weer naar huis. Bas en Laura hebben fijn nog even in bad gespeeld en zijn daarna lief gaan slapen.
Bas en Laura hebben op 12 juni fijn gespeeld met de cadeautjes die Laura gisteren gekregen heeft: ze hebben zich verkleed, gekleid, stickers geplakt en met het poppenhuis gespeeld. Helaas was het slecht weer en hebben ze niet buiten kunnen spelen. ’s Middags zijn we even bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura waren helemaal enthousiast toen ik zei dat ik pannenkoeken zou gaan bakken, maar Bas had na één pannenkoek al genoeg.
Op 13 juni was Mark thuis om te leren. We hebben gezellig met zijn viertjes geluncht. ’s Middags na school zijn Bas, Laura en ik bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Ome Piet en tante Willy waren er ook.
Laura was op 14 juni echt jarig. Na school zijn Bas, Laura en ik naar Monkey Town geweest. Het was erg rustig en Bas en Laura hebben heel fijn gespeeld. Daarna zijn we samen met Mark bij McDonalds gaan eten.
We hebben op 15 juni weer gezellig met zijn viertjes geluncht. Daarna zijn Bas, Laura en ik bij Hilke, Finn en Lis naar hun nieuwe huis gaan kijken. Bas heeft fijn met Finn met de legotreinen gespeeld. Na het avondeten hebben Bas en Laura weer fijn gespeeld in bad. Omdat het nog geen mooi weer geweest is na Laura’s feestje hebben ze de nieuwe emmer/zeef/gietertje gewoon mee in bad genomen ;-).
Bas zegt steeds dat hij héél verliefd is op Mark en mij. Ben benieuwd hoe lang dat duurt ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative