Untitled
01 jul 2016
week 239: 23 t/m 29 juni

Op 23 juni heb ik bij Bas in de klas gepoetst, samen met 4 andere moeders. Laura mocht in de klas meedraaien. Ze hebben een hele tijd buiten gespeeld en gezellig met alle kindjes buiten gepicknickt. Toen we klaar waren met poetsen en ik Laura weer ging halen, zat ze gezellig naast Bas te puzzelen. Na school hebben Bas en Laura heel fijn in de tuin gespeeld. Ik had de sproeier aan gezet en daar hebben ze heerlijk onderdoor gerend. Het was erg warm. ’s Avonds heeft het heel erg gehageld en geonweerd.
Op 24 juni werden de meubels overgehuisd naar de nieuwe kleuterklassen. Samen met juf Imke en juf Karin heb ik buiten gesurveilleerd bij de 2 kleuterklassen. Met bezems, harken, tonnen en kruiwagentjes hebben de kleuters geholpen met het opruimen van de bladeren die over de hele speelplaats verspreid lagen na de storm van gisteravond. Toen de kleuters naar binnen gingen om fruit te eten en een film te kijken, heb ik samen met juf Eri haar nieuwe klas ingericht.
Bas heeft op 25 juni weer gezwommen. Hij vond het niet fijn om met zijn gezicht in het water te komen, maar hij had het wél geprobeerd, zei zijn juf. En toen ik de laatste 5 minuten door het raampje keek, zag ik dat Bas tijdens het vrij spelen zelfs zelf de ringen op de grond liet vallen, om ze daarna weer op te rapen ;-). We hebben met zijn tweetjes boodschappen gedaan en daarna hebben Bas en Laura in de tuin gespeeld. Bas, Laura en ik zijn naar de bibliotheek geweest en toen we thuiskwamen, begon Bas te klagen over buikpijn. Hij heeft een klein beetje gegeten en ging toen op de bank liggen. Even later voelde hij erg warm aan en had hij 38,6. ’s Middags is hij met Mark thuis gebleven, toen Laura en ik naar opa en oma Van Aerle gingen (die kwamen thuis van vakantie). Toen Laura weer thuis was, wilde Bas in bad en dus zijn ze met zijn tweetjes alvast in bad geweest. Bas wilde om 18:00 uur al naar bed.
Op 26 juni werd Bas om 06:30 uur weer wakker. Hij moest overgeven, maar waarschijnlijk kwam dat omdat hij zo leeg was. Hij heeft een beschuitje gegeten en verder was er de hele dag niets meer aan hem te merken. We zijn ’s middags gezellig bij opa Van Mierlo op bezoek geweest.
Bas had op 27 juni een studiedag en ook Mark had een dagje vrij genomen. Met zijn vieren zijn we een dagje gaan zwemmen bij de Leistert in Roggel. Bas en Laura hebben erg genoten! Ze hebben lekker met zijn tweetjes in het peutergedeelte gespeeld, we zijn samen van de glijbanen af geweest, hebben in het bubbelbad gezeten en Bas en Laura hebben allebei “zelf” gezwommen! We hebben er tussendoor lekker een broodje gegeten en pas aan het eind van de middag waren we weer thuis. Bas en Laura waren allebei erg moe. We hebben op tijd gegeten en Bas en Laura lagen op tijd in bed. ’s Avonds is Mark vertrokken naar Delft voor zijn opleiding; vrijdagavond komt hij weer thuis.
Op 28 juni kwam Bas tussen de middag huilend uit school. Hij zei dat hij zo moe was. Thuis heeft hij alleen maar gehuild, wilde niet eten en uiteindelijk is hij op de bank in slaap gevallen. Ik heb de school maar gebeld om te zeggen dat hij ’s middags niet zou komen. Bas had af en toe bijna 39 koorts en hij heeft 3 x overgegeven. Ook Laura was ziek; die had ook flink koorts. Ze hebben op de bank filmpjes liggen kijken. ’s Middags kwam oma Van Aerle even op Bas en Laura passen, omdat ik een afspraak bij de kapper had (en Bas eigenlijk ook). Ze hebben allebei niet veel gegeten ’s avonds en ze wilden al op tijd naar bed. Bas wilde zelfs ook geen verhaaltje.
Bas was op 29 juni weer helemaal opgeknapt. Hij had ’s morgens geen koorts, heeft vrolijk met Laura memory gespeeld, goed gegeten en hij wilde graag naar school. Omdat ik naar de endodontoloog moest, kwamen tante Maartje, Eline en oma Van Aerle op Bas en Laura passen. Samen hebben ze Bas van school gemaakt. Toen ze net thuis waren van school, was ik ook weer thuis en hebben we met zijn allen geluncht. Daarna zijn Bas, Laura en ik naar de Action geweest, omdat Bas een cadeautje uit mocht zoeken, omdat hij 10 dagen niet in zijn broek gedaan had. Hij was helemaal blij met zijn ambulance-helikopter.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative