Untitled
08 jul 2016
week 240: 30 juni t/m 6 juli

Op 30 juni hebben we ’s middags na school met zijn drietjes spelletjes gedaan. Bas en Laura hebben fijn samen gespeeld, maar ook veel ruzie gemaakt. Ik heb met Bas nog even op de Wii gespeeld na het avondeten, daarna zijn Bas en Laura lief gaan slapen. Bas heeft zijn nieuwe klassenindeling gehad voor volgend jaar. Hij komt bij juf Ine en juf Marieke in de klas, met in totaal 20 kinderen (tegenover 34 kinderen dit jaar).
We zijn op 01 juli bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen, samen met tante Maartje en Eline. Bas en Eline hebben fijn gespeeld en geknutseld na het eten. Daarna zijn we naar Ellen gegaan om Bas te laten knippen. Weer thuis hebben Bas en Laura flink wat blaadjes volgekliederd met waterverf. Na het avondeten hebben ze nog even gespeeld en toen kwam Mark weer thuis!!!
Op 02 juli ben ik met Bas naar de zwemles geweest. Daarna zijn we met zijn vieren naar Krimpen a/d IJssel gegaan. Oom Teun en tante Willeke hebben gisteren de sleutel van hun huis gekregen en daar zijn we gaan kijken. Tante Maartje, oom Tom, Eline, opa en oma Van Aerle waren er ook. We hebben eerst een rondleiding door het huis gehad, hebben gezellig wat gedronken en een broodje gegeten en daarna hebben we nog een rondje door de wijk gewandeld. Op de terugweg hebben Bas en Laura fijn bij Bungelland in Rotterdam gespeeld.
Bas, Laura en Mark zijn op 03 juli bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest, toen ik ging sporten. Laura had weer eens gezeurd dat “ze honger had”, en dus hebben Bas en Laura bij opa en oma een boterham gekregen ;-). ’s Middags zijn we bij Hein op de verjaardag geweest. Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld en ook toen we weer thuis waren, hebben ze nog een tijdje buiten gespeeld.
Op 04 juli had Bas een “nieuwe” juf, omdat juf Lisa ziek was: juf Gerda (van groep 5; de oma van Jessie). Na school zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. Eline zit sinds kort bij DéDéDance en ze liet ons het dansje zien dat ze al geleerd heeft. Bas deed vrolijk met haar mee ;-). Na het avondeten zijn we nog even een blokje om geweest; Laura op haar nieuwe fiets en ook Bas wilde op zijn fiets in plaats van op de loopfiets. We hielden in het begin zijn bagagedrager vast, totdat hij recht zat en genoeg vaart had en als we hem dan los lieten, ging het best heel goed en zo heeft hij steeds best een eindje helemaal zelf gefietst!
Bas was op 05 juli aan de beurt om met mijn groepje mee te gaan; hij was helemaal blij ;-). We hebben memory gedaan en Bas heeft ook nog gewonnen! Mark werkte thuis en dus hebben we gezellig met zijn vieren geluncht. Toen Laura en ik Bas naar school brachten tussen de middag, is Bas hard gevallen met zijn hoofd op de rand van de tegels. Hij moest hard huilen. Ik ben met hem in het Uilenbos gaan zitten met een coolpack tegen zijn hoofd. Heel leuk dat er wat oudere kinderen die Bas van het overblijven kent, kwamen vragen wat er met Bas gebeurd was en ze kwamen hem een bekertje water geven. Omdat Bas niet mee naar huis wilde, zou juf Eri hem extra in de gaten houden. Toen ik hem na school weer op ging halen, kwam juf Eri hem naar mij toe brengen. Hij had zich wel rustig gehouden en hield zijn hoofd vaak vast waar de bult zat, maar verder was er niets bijzonders. We zijn even bij Lieke, Julian en Sophie op bezoek geweest, waar de kindjes fijn gespeeld hebben.
Op 06 juli kwamen Agnes, Lisa en Tim ’s middags op bezoek. We hebben lekker in de tuin gezeten en de kindjes hebben heel fijn gespeeld.
Er was een piepklein kikkertje verdwaald. Hij was in de zandbak druk heen en weer aan het springen. We hebben hem met een emmertje gevangen en bij de vijver neer gezet. Daar sprong hij vrolijk in de vijver om snel weg te zwemmen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative