Untitled
15 jul 2016
week 241: 7 t/m 13 juli

Op 07 juli is Jule na school bij ons komen spelen. Bas en Jule hebben heel fijn gespeeld; ze hebben zich verkleed, in de tuin en met de poppenkast gespeeld en ze hebben een tekening gemaakt voor juf Imke, die morgen haar laatste stagedag heeft in hun klas.
We zijn op 08 juli na school bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook. Na het eten hebben Bas, Laura en Eline fijn gespeeld. Bij de Albert Heijn kregen Bas en Laura een hamstermaskertje. Ze hadden de grootste lol! Ze riepen tegen iedereen: “Hai! Wij zijn konijnen!” Toen we weer thuis waren, hebben Bas en Laura veel plezier gehad in de tuin.
Op 09 juli ben ik met Bas naar zwemles geweest. Toen ik de laatste 5 minuten ging kijken door het raampje, zag ik dat Bas tijdens het vrij spelen zelf steeds de ringen weggooide om ze daarna zelf ook weer op te rapen! Hij nam een sprongetje en ging helemaal kopje onder om de ringen te pakken! Toen we weer thuis waren, ben ik vertrokken naar tante Willeke en oom Teun om mee te helpen met klussen in hun nieuwe huis in Krimpen aan den IJssel. Bas heeft Mark heel goed geholpen bij het werken in de tuin. Hij heeft een hele tijd takken naar de poort gesjouwd. Opa en oma Van Mierlo zijn geweest en met zijn vijven hebben ze gezellig frietjes gegeten.
Bas, Mark en Laura zijn op 10 juli bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. ’s Middags zijn ze met oom Anton, tante Monique, Esther en Lars naar de kermis in Asten geweest en ze zijn lekker pannenkoeken gaan eten in het pannenkoekenhuis in Lierop. Toen ik thuis kwam, heb ik Bas gelukkig nog even gezien; Laura sliep al.
Op 11 juli was het “wisselmiddag”. Bas mocht naar zijn nieuwe klas, met alle kindjes die na de vakantie in klas 1/2 B starten bij juf Ine en juf Marieke. Hij vond het erg leuk, al zei hij dat hij nog niets tegen juf Marieke gezegd had, omdat hij dat nog wat spannend vond. Na school hebben we gezellig bij opa en oma Van Aerle wat gedronken.
Bas was op 12 juli erg overstuur toen ik hem in de klas bracht. Juf Eri was ziek en er was een nieuwe juf: juf Carina. Ik ben met hem naar de juf gegaan, zodat hij even kennis kon maken en toen heb ik hem naar zijn tafel gebracht. Ook had hij een ongelukje met buiten spelen: Laura zat op een fietsje en Bas was haar aan het duwen. Toen kiepte Laura achterover op haar rug. Gelukkig was er niets aan de hand en was vooral Bas erg overstuur, omdat hij heel erg geschrokken was. Dore-Jan had gebeld of we over konden blijven, en Bas was heel enthousiast toen ik hem vertelde dat we over zouden blijven. We hebben met alle kinderen buiten gegeten en daarna hebben ze fijn op de speelplaats gespeeld. Samen met Laura en alle kinderen uit de klas van Bas, heb ik de laatste 20 minuten binnen spelletjes gedaan (“ik zie ik zie wat jij niet ziet” en “tik-tik-wie-ben-ik”). Na school hebben Bas en Laura weer fijn samen buiten gespeeld.
Op 13 juli heeft Bas zijn 2e rapport gekregen. Zoals we al wisten, had hij de Cito-toetsen slecht gemaakt, maar de rest van zijn rapport was mooi! Hij is heel goed vooruit gegaan ten opzichte van zijn 1e rapport. Na school hebben Bas en Laura heel fijn samen gespeeld: ze hebben mooi geverfd, zich verkleed en buiten gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative