Untitled
23 jul 2016
week 242: 14 t/m 20 juli

Op 14 juli zijn Bas en ik overgebleven met de LunchClub. Bas vond het weer leuk. Na school heb ik een gesprek met juf Eri gehad over de ontwikkeling van Bas en over de invulling van de dinsdag- en vrijdagochtend in het volgend schooljaar, terwijl Bas en Laura zich goed vermaakten met de Lego en de treintjes in het tussenlokaal. We zijn bij de Action een cadeautje voor Laura gaan kopen en thuis hebben Bas en Laura gezellig samen een film gekeken. We zijn met zijn drietjes naar de garage gewandeld om Marks auto op te halen.
We zijn op 15 juli na school bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook. Met het geld dat Bas voor zijn rapport gekregen had van opa en oma, wilde hij een cadeautje kopen. We zijn een héle tijd bij de Action geweest, voordat Bas en Laura eindelijk wat hadden uitgezocht; ze konden maar niet kiezen. Bij de kassa mochten ze zelf hun spulletjes op de band leggen, zelf betalen en kregen ze zelf wisselgeld terug. Ze waren helemaal trots!
Op 16 juli was de laatste zwemles vóór de vakantie en daarom wat het “discozwemmen”. Alle kinderen mochten tussen 09:00 en 11:00 uur vrij komen zwemmen. Bas vond het erg leuk en hij heeft het bijna 2 uur volgehouden! Daarna zijn we met zijn tweetjes boodschappen gaan doen. We hebben met zijn viertjes geluncht en daarna zijn we Bas en Laura naar opa en oma Van Mierlo gaan brengen, waar ze gingen logeren omdat wij een feestje in Rijswijk hadden. Bas en Laura zijn heel lief geweest. Ze hebben fijn gespeeld, opa geholpen in de tuin, gevoetbald en lekker pannenkoeken gegeten.
Bas en Laura hebben op 17 juli fijn gespeeld bij opa en oma Van Mierlo. Nadat ik klaar was met sporten, zijn Mark en ik naar opa en oma gegaan. Later kwamen ook Esther en tante Monique. We hebben met zijn allen geluncht en daarna zijn we weer naar huis gegaan. Samen met Bas en Laura heb ik vlindertjes geknutseld voor de juffen (een zelfgemaakt cadeautje voor als de zomervakantie begint) en daarna kwamen oom Tom, tante Maartje en Eline gezellig op bezoek.
Op 18 juli zijn we gezellig na school bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Thuis hebben Bas en Laura nog heel fijn in de tuin gespeeld en een filmpje gekeken.
Bas heeft op 19 juli voor de laatste keer met mij in het groepje mee een spelletje (Lottino) gedaan. Daarna “moest” ik in de klas in de kring komen zitten en kreeg ik een mooie tekening met een klassenfoto erop van klas 1/2 A als bedankje. Na de lunch was het “ouderbedankmiddag”. Samen met Laura ben ik gaan kijken naar het optreden van groep 1/2 A, 1/2 B, 3 en 4. Bas zijn klas zong een liedje een deed een leuke mini-musical over de boerderij. Na school hebben Bas en Laura zich heel goed vermaakt in hun nieuwe zwembad!
Op 20 juli kwamen tante Maartje, oom Tom en Eline ’s middags op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben fijn in het zwembad en in de tuin gespeeld.
Een huis bij ons in de straat was versierd omdat de mensen die er wonen 50 jaar getrouwd waren. Bas vroeg waarom het versierd was en toen ik hem vertelde waar het voor was, zei hij: “Nou, mam; ik ga er niet aan beginnen, hoor!” ;-)








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative