Untitled
05 aug 2016
week 244: 28 juli t/m 3 augustus

Op 28 juli is Bas ’s morgens bij Jule gaan spelen. Het was nog even een dingetje; Jule is al 3 x bij ons komen spelen en iedere keer durft Bas niet daar te spelen. Hij wilde alleen gaan als ik er eerst een kopje thee zou drinken. Bas was in het begin erg verlegen, maar toen Jule vroeg of ze boven mochten gaan spelen, ging hij enthousiast samen met Jule en Laura mee naar boven. Weer beneden zijn Bas en Jule samen gaan spelen en ben ik met Laura weggegaan, om Bas na anderhalf uur weer op te gaan halen. Bas was helemaal enthousiast toen ik hem weer kwam halen. ’s Middags heb ik de egel in de vijver gevonden… die was helaas verdronken. Ik heb hem uit het water gevist en op de kant gelegd en heb Bas en Laura gezegd dat hij sliep. Ze zijn nog een paar keer bij hem gaan kijken en dan zeiden ze: “hij slaapt nog steeds”. Toen Bas en Laura in bed lagen, heeft Mark hem bij de vijver weggehaald. Bas en Laura waren nog aan het eten toen oma Van Mierlo kwam om op Bas en Laura te passen. Ze hebben fijn nog even gespeeld en zijn daarna lief gaan slapen.
Op 29 juli zijn we weer gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen, samen met tante Maartje en Eline. Bas klaagde dat hij zich niet lekker voelde en hij is dan ook regelmatig op de bank gaan liggen. Ook met het avondeten zei hij dat hij buikpijn had, maar daarna heeft hij wel nog fijn met Mark en Laura op de trampoline gesprongen.
Bas is op 30 juli met Mark mee naar de Gamma geweest en heeft met hem in de tuin gewerkt. Laat in de middag zijn we naar Tilburg gereden, waar Leon zijn verjaardag vierde. We hebben met zijn allen gebarbecued. Bas en Laura waren met vlagen erg druk. Toen ze uitgerend waren, hebben ze nog even televisie liggen kijken op de bank, in de hoop dat ze zouden gaan slapen, maar dat deden ze niet. En dus zijn we rond 21:00 uur maar naar huis gereden. Ook in de auto gingen ze niet slapen, maar hadden ze de grootste lol.
Op 31 juli zijn we ’s middags naar De Bikkels gereden. Tante Monique, Esther en Lars waren er ook. Het was de bedoeling dat we foto’s zouden maken van Bas, Laura, Esther en Lars voor opa zijn verjaardag, maar omdat het onderweg erg hard begon te regenen, hebben we dat niet kunnen doen. We zijn met zijn allen bij opa en oma op bezoek geweest. Bas en Laura hebben toen het weer droog was voor het eerst gevliegerd met Esther en Lars. Toen we weer naar huis gingen, was het droog en zijn we alsnog gestopt bij De Bikkels om foto’s te maken.
We moesten op 01 augustus met Laura naar het consultatiebureau. Bas zat heel lief op de stoel naast mij mee te kijken. Daarna zijn we voor Bas een cadeautje gaan kopen. Hij heeft een politiemotor en -auto uitgezocht, die we thuis samen in elkaar gezet hebben. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. De kindjes hebben fijn gespeeld. Morgen gaat Bas met opa, oma en Eline met de trein naar de bioscoop. Op de terugweg op de fiets vroeg ik hem of hij er zin in had. Zegt Bas: “Ja, dan heb ik ook even rust”. Ik vroeg of mama zo druk was dan, en toen zei Bas: “Nee, Laura”. Na het avondeten heeft Bas weer een stukje gefietst en het gaat heel goed!
Op 02 augustus hebben Bas en ik een groot spoor gelegd en een station gebouwd van de Duplo. Na de lunch hebben Laura en ik Bas naar het station gebracht: samen met opa en oma Van Aerle en Eline ging Bas met de trein naar Eindhoven. Daar zijn ze naar de film “Huisdiergeheimen” geweest. Het was een 3D-film en een hele belevenis voor Bas. Hij vond het soms een beetje spannend, maar vooral heel leuk. Ze zijn nog bij de McDonald’s gaan eten en kwamen toen met de trein weer naar Deurne. Laura en ik hebben Bas daar weer opgehaald. Toen hij de trein uit kwam, keek hij helemaal verdwaasd om zich heen. Ik gaf hem de tekening die hij aan oma wilde geven en toen vroeg hij eerst: “waar is oma dan?” Toen hij zag dat hij zo ongeveer tegen oma aan stond, vroeg hij waar zijn tekening was, die hij gewoon in zijn hand had ;-). Hij was helemaal onder de indruk en wist niet waar hij moest beginnen met vertellen. Thuis heeft hij druk verteld en daarna heb ik Bas en Laura in bed gelegd, maar Bas kon niet slapen. Hij kwam zijn bed uit (dat doet hij anders nooit!) en heeft nog een tijdje beneden op de bank gelegen, omdat Laura anders ook niet kon slapen. Pas tegen 22:30 uur is hij dan toch in slaap gevallen.
Het heeft op 03 augustus de hele dag geregend (net als gisteren). Bas en Laura waren heel erg druk! ’s Middags hebben Bas en Laura samen op de Wii gespeeld (Thomas de Trein) en daarna hebben ze een hele tijd in bad gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative