Untitled
12 aug 2016
week 245: 4 t/m 10 augustus

Op 04 augustus zijn Bas, Laura en ik ’s morgens naar Monkey Town gegaan. We waren om 10:00 uur de eerste die naar binnen gingen. Bas en Laura hebben fijn gespeeld! We hebben er gezellig wat gedronken en geluncht en we gingen pas laat in de middag weer naar huis. Ze hebben ook nog even met Teun uit Bas zijn klas gespeeld.
Bas, Laura en ik zijn op 05 augustus bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. Omdat Bas zich niet lekker voelde, heeft hij af en toe op de bank gelegen, maar gelukkig heeft hij verder wel fijn gespeeld. We hebben gezellig met zijn allen geluncht, al heeft Bas maar 2 hapjes soep gehad. ’s Middags zijn we samen met Mark naar opa Van Mierlo geweest, die vandaag jarig was. Oom Martijn en tante Frieda waren er ook. Toen ook oom Anton, tante Monique, Esther en Lars er waren, zijn we gezellig met zijn allen uit eten gegaan. Bas was erg druk, maar is wel lief geweest en hij heeft goed gegeten. Het duurde behoorlijk lang na het voorgerecht voordat het hoofdgerecht gebracht werd. Bas ging bij de bar kijken en toen hij terug kwam, zei hij: “Ik denk dat het klaar is, want ze staan allemaal niks te doen”! ;-). Ook op het nagerecht hebben we een tijdje moeten wachten en het was al erg laat toen we naar huis gingen. Bas en Laura zijn ondanks dat het lang duurde wel heel lief geweest.
Op 06 augustus hebben Bas en Mark spelletjes gedaan, toen Laura en ik boodschappen deden. ’s Middags zijn we met zijn viertjes naar de Action geweest en daarna zijn we nog een blokje om geweest. Bas heeft super goed gefietst! Het aanfietsen ging al een heel stuk beter, hij slingerde veel minder en stopte zelf/stapte zelf af.
Op 07 augustus vierde opa Van Mierlo zijn verjaardag. We hebben samen met tante Frieda, ome Martijn, tante Monique, oom Anton, Esther en Lars geluncht. Later kwam de rest van de familie en vrienden. Aan het eind van de middag hebben we gebarbecued. Het was gezellig en de kindjes hebben heel fijn gespeeld.
Oma Van Aerle, tante Maartje en Eline kwamen op 08 augustus op bezoek. We hebben een nieuw spoor gelegd van de Lego en voor Laura haar Hello-Kitty-huisje van de Duplo gebouwd. ’s Middags hebben Bas, Laura en ik memory gespeeld. ’s Avonds zijn Mark, Bas en Laura bij opa en oma Van Mierlo gaan barbecueën (ik was met opa en oma, tante Maartje, Eline en tante Willeke gaan zwemmen in Arcen).
Op 09 augustus hebben Bas en ik Laura naar het station gebracht, omdat zij vandaag met opa en oma van Aerle mee mocht. Samen met Bas heb ik een boodschap gedaan en daarna heb ik hem naar tante Maartje en Eline gebracht. Ze hebben fijn gespeeld en druk geknutseld, want toen ik Bas weer op ging halen, hadden ze een hele stapel cadeautjes (een mooi armbandje en heel veel tekeningen) voor mij gemaakt ;-). Bas en ik zijn Laura weer op gaan halen op het station en daarna is hij met Mark mee frietjes gaan halen.
Op 10 augustus ben ik met Bas en Laura naar Hullie Speelboerderij in Uden geweest. In het begin ging het een beetje moeizaam, omdat Bas bovenaan in het klimtoestel zat en niet van de glijbaan durfde en Laura zat juist helemaal onderin de ballenbak en die wist niet meer hoe ze eruit moest komen. Daarna hebben ze even in de speelhoek voor de allerkleinsten gespeeld en toen vonden ze het toch wel heel leuk. We hebben een rondje door het gebouw gelopen om te kijken wat ze allemaal hadden (in iedere ruimte was wat anders). Bas en Laura hebben rondgecrosst op skelters, op het luchtkussen gesprongen, in de ballenbak gespeeld, we zijn in de monorail geweest en tussen de buien door hebben ze ook nog even buiten gespeeld. We hebben gezellig met zijn drietjes geluncht en we gingen pas laat in de middag weer terug naar huis. In de auto vielen Bas en Laura allebei al snel in slaap.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative