Untitled
19 aug 2016
week 246: 11 t/m 17 augustus

Op 11 augustus zijn we bij Ellen geweest; ze heeft Bas en mij geknipt. Het heeft bijna de hele dag geregend en Bas en Laura waren met vlagen héél druk.
We zijn op 12 augustus bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. We hebben gezellig wat gedronken en hebben met zijn allen geluncht. Na de lunch wilden Bas, Laura en Eline graag nog samen spelen en dus is Eline met ons mee naar huis gefietst. Bas, Laura en Eline hebben fijn doktertje gespeeld, geknutseld en geverfd. Na het avondeten heeft Bas weer een stukje gefietst.
Op 13 augustus zijn Bas, Laura en ik boodschappen gaan doen. Daarna kwamen tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld en zijn we naar het Zandbos geweest. Daar hebben we een heel stuk gewandeld om een geocache-punt te vinden. Bas en Laura hebben een heel eind zelf gelopen en steentjes, stokken en “appelbomen” (zo noemt Laura dennenappels ;-)) verzameld; het laatste stuk hebben Bas en Laura bij Mark en mij op de rug gezeten. Toen we thuis kwamen, hebben ze fijn nog in de tuin gespeeld en daarna hebben we lekker buiten pannenkoeken gegeten. Onder de douche vond ik bij Bas een piepkleine teek (niet groter dan een speldenkopje) hoog op zijn rechterbovenbeen. Gelukkig ging hij er wel vrij makkelijk uit. Ook ik had zo’n zelfde kleine teek…
Tante Maartje was op 14 augustus jarig. ’s Middags zijn we naar haar feestje gegaan. Bas en Laura hebben fijn samen in de tuin gespeeld. Ook zijn ze even met oma Van Aerle, Eline en Janne voor op het speelveldje geweest. We hebben gezellig met zijn allen gegeten en daarna zijn we gauw genoeg naar huis gegaan, omdat Bas en Laura erg moe waren.
Op 15 augustus zijn we samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. We hebben wat gedronken en de kindjes hebben fijn gespeeld en geknutseld. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld en weer een hele berg waterverfschilderijen gemaakt. Dat hebben ze deze vakantie al heel veel gedaan. We hebben met zijn vieren buiten gegeten. Na het eten kwamen opa en oma Van Mierlo op bezoek. Bas en Laura mochten nog even opblijven en zijn toen lief gaan slapen.
Bas, Laura en ik moesten op 16 augustus naar de tandarts. Bas en Laura deden het allebei heel goed en hun tanden zagen er goed uit. Wel staan hun melktanden erg dicht tegen (en op sommige plaatsen zelfs achter) elkaar, wat niet gebruikelijk is bij een melkgebit. Waarschijnlijk hebben ze te weinig ruimte voor de blijvende tanden straks, maar dat is een zorg voor later. ’s Middags hebben Bas en Laura in het zwembad gezeten, al was Bas er al snel klaar mee, omdat hij het te koud vond. Hij heeft lekker in de zandbak gespeeld en op de trampoline, terwijl Laura wel fijn in het zwembad speelde. We hebben samen nog spelletjes gedaan (memory en Cars-race). Mark kwam wat eerder thuis van zijn werk en met zijn vieren zijn we samen met opa en oma Van Aerle naar Dinertijd in Asten gefietst, waar ook tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Willeke en oom Teun waren. We hebben gezellig met zijn allen gegeten en Bas en Laura zijn heel lief geweest.
Op 17 augustus hebben we met zijn drietjes boodschappen gedaan. Ik had deze keer Bas en Laura allebei een klein wagentje gegeven, omdat ze er anders altijd ruzie om hebben wie er mag beginnen, wie het wagentje terug mag zetten, of ze wel allebei even lang hebben mogen duwen, maar ook dat was niet zo’n succes... Ze gingen samen racen en renden steeds heen en weer. Gelukkig was het niet zo druk. We hebben buiten geluncht en daarna hebben Bas en Laura fijn in het zwembad gespeeld. We hebben buiten memory gedaan toen Bas en Laura niet meer in het zwembad wilden en ondanks het mooie weer hebben Bas en Laura daarna weer samen binnen zitten waterverven.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative