Untitled
02 sep 2016
week 247: 18 t/m 24 augustus

Op 18 augustus zijn Bas en Laura ’s morgens bij opa en oma Van Aerle geweest, omdat ik naar de tandarts moest. Later kwamen ook tante Maartje en Eline. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld. Toen ik van de tandarts terug kwam, hebben we met zijn allen geluncht. Thuis hebben Bas en Laura weer even in het zwembad en in de tuin gespeeld en hebben ze weer veel waterverfschilderijen gemaakt.
We hebben op 19 augustus buiten geluncht en totdat het begon te regenen heeft Bas in de tuin gespeeld. We hebben gezellig met zijn drietjes spelletjes gedaan (memory, domino en lottino).
Op 20 augustus zijn Bas en Laura met mij mee boodschappen gaan doen. ’s Middags heeft Bas weer een rondje gefietst. ’s Avonds vierde ik mijn verjaardag alvast en hebben Bas en Laura nog even met Jinthe gespeeld, die bij ons in haar campingbedje kwam slapen. Het duurde even voordat Bas in slaap viel (hij roept de afgelopen dagen steeds als we hem net in bed gelegd hebben dat hij niet kan slapen).
We zijn op 21 augustus met zijn vieren naar de Makro geweest. Daarna zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Weer thuis zijn Bas en Laura in bad geweest, al wilde Bas er al snel uit en heeft hij gezellig met Mark kwartet gespeeld.
Op 22 augustus was ik jarig. Bas en Laura kwamen op bed om “lang-zal-ze-leven” te zingen en hun knutselwerkjes van school te geven. ’s Middags kwam het bezoek. Bas en Laura hebben heel fijn met Eline, Esther en Lars gespeeld. Het heeft een hele tijd geregend, waardoor ze binnen moesten spelen en toen waren ze wel erg druk, maar later hebben ze fijn in de tuin kunnen spelen. We hebben gezellig met zijn allen gegeten, Bas en Laura hebben nog even gespeeld en zijn daarna lief gaan slapen.
Het was erg warm op 23 augustus. Bas, Laura en Mark hebben het gras gemaaid en daarna hebben Bas en Laura lekker onder de sproeier doorgerend. Ook hebben ze nog even in het zwembad gespeeld. Na het avondeten heeft Bas weer een rondje gefietst.
Op 24 augustus zijn we ’s morgens vertrokken voor een dagje uit. We zijn bij Familiepark Drievliet geweest. Het was weer erg warm (ruim 30 graden). Het was een erg leuk pretpark en Bas en Laura hebben het heel fijn gehad! Er waren veel leuke attracties, al waren er een paar waar Bas en Laura te klein voor waren en een paar waar Bas wel in mocht, maar Laura niet (een grote zweefmolen en een wildwaterbaan); Bas vond het erg leuk en Laura heeft in die tijd lekker een paar rondjes in de draaimolen gezeten en vond het niet erg dat ze niet met Bas mee kon. Toen het park bijna dicht ging, zijn we naar Scheveningen gereden. Daar hebben we bij McDonald’s gegeten en daarna zijn we nog op het strand geweest. Bas en Laura hebben lekker in zee gespeeld en met emmertjes, schepjes, zand en water gespeeld. We hadden verwacht dat Bas en Laura in de auto zouden gaan slapen, maar ze hadden de grootste lol.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative