Untitled
10 sep 2016
week 249: 1 t/m 7 september

Op 01 september hebben we ’s morgens weer fijn gezwommen. Na de lunch hebben we een speurtocht gedaan in een bos in de buurt. Er stonden tekens op de bomen die de route aangaven en onderweg moesten we verschillende opdrachten en spelletjes doen. Bas was erg enthousiast en wilde bij iedere boom met een teken erop op de foto ;-). We hebben gegeten in het parkrestaurant en zijn naar de musical “Bultje gaat naar de maan” geweest.
Op 02 september hebben we na het ontbijt de spullen ingepakt en zijn we nog een laatste keer gaan zwemmen. Bas en Laura zijn heel vaak van de glijbanen geweest. Bas ging het grootste deel van de vakantie al alleen van de glijbanen (uiteraard stonden Mark of ik wel onderaan de glijbaan om hem op te vangen), vandaag ging ook Laura helemaal alleen van de glijbaan. Bas en Laura hebben nog even in een speeltuintje gespeeld waar we ook een boterham gegeten hebben en daarna zijn we weer naar Deurne gereden. Bas en Laura hebben thuis nog even gespeeld en daarna zijn we gezellig bij oma Van Mierlo gaan eten.
Mark en Bas hebben op 03 september ‘s morgens in de tuin gewerkt. Na de lunch zijn we vertrokken naar Krimpen a/d IJssel, om bij oom Teun, tante Willeke, Amy en Mila op bezoek te gaan. Helaas ging de heenreis niet helemaal soepeltjes, omdat Laura ziek werd en had overgegeven in de auto… We hebben een rondleiding door het huis gehad en daarna hebben de kindjes fijn gespeeld. Helaas is Bas 2 x flink gevallen; 1 x op zijn hoofd en 1 x op zijn knie. We hebben met zijn allen frietjes gegeten en daarna zijn we weer naar huis gegaan.
Op 04 september zijn we ’s middags naar opa en oma Van Mierlo gegaan. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars kwamen ook. Met zijn allen zijn we naar Bakel kermis geweest. Bas en Laura hebben genoten in de draaimolen en de vliegtuigjes. We hebben gezellig nog allemaal bij opa en oma gegeten.
Bas moest op 05 september weer naar school. Op het schoolplein was er eerst een feestelijke opening, omdat de school dit jaar 50 jaar bestaat. Vandaag had Bas voor de eerste keer juf Marieke. Hij vond het leuk en had ’s middags weer zin om naar school te gaan. Mark heeft deze week nog vrij om aan zijn stage-opdracht en zijn artikel te werken. ’s Middags hebben we dan ook gezellig met zijn viertjes geluncht. ’s Middags na school zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook.
Op 06 september had Bas voor het eerst juf Karina (zij vervangt juf Ine, die Bas eigenlijk 3 dagen per week zou hebben, maar zij is langdurig ziek). Bas vond het ’s morgens wat moeilijker toen ik hem naar school bracht en hij bleef maar aan mijn benen hangen. Hij heeft er ook vooral moeite mee dat hij nog geen vaste plek heeft in de klas. Aan het eind van de week krijgen alle kindjes hun eigen plek, nu mogen ze zelf nog kiezen waar ze gaan zitten. Gelukkig heeft Bas het toch weer fijn gehad.
Na school hebben we op 07 september weer met zijn viertjes buiten geluncht. ‘s Middags zijn we met zijn vieren naar De Speuldries geweest, waar Bas en Laura fijn gespeeld hebben.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative