Untitled
17 sep 2016
week 250: 8 t/m 14 september

Mark heeft Bas en Laura op 09 september naar school gebracht, omdat ik met opa Van Aerle voor een controle naar het ziekenhuis ging. Na school zijn Bas, Laura en ik samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Daarna hebben we met zijn vieren nieuwe schoenen gekocht voor Bas en Laura. Bas heeft nu maat 26 en Laura maat 27! Na het avondeten kwam tante Monique Lars brengen (hij kwam met Mark een film kijken). Bas en Laura mochten opblijven totdat Lars er was, daarna zijn ze naar bed gegaan.
Op 10 september ben ik met Bas naar de eerste zwemles na de vakantie geweest. Er werd gekeken of kinderen in de vakantie vooruit of juist achteruit gegaan zijn en Bas heeft goed zijn best gedaan: hij mag alsnog door naar badje 2 (voor de vakantie werd er gezegd dat hij in badje 1 zou blijven)! Met zijn vieren zijn we een cadeautje voor Bas gaan kopen en ook Laura heeft een kleinigheidje gekregen, omdat Bas (en Laura natuurlijk ook) het zielig vond dat hij wat kreeg en Laura niet. Bas heeft een politiehelikopter van Lego gekregen, en daar heeft hij de hele middag mee gespeeld. Aan het eind van de middag hebben Mark en ik Bas en Laura naar oma Van Mierlo gebracht, waar ze gaan logeren. Ze zijn bij de McDonald’s gaan eten en zijn daarna nog even bij tante Monique, oom Anton, Esther en Lars op bezoek geweest. Esther ging mee terug naar opa en oma; zij heeft gezellig ook bij opa en oma gelogeerd.
We zijn Bas en Laura op 11 september weer gaan halen. Samen met oma en Esther hebben we worstenbroodjes gegeten en daarna zijn we weer naar huis gegaan. ’s Middags zijn we fijn nog een stuk gaan wandelen in het Zandbos.
Op 12 september zijn we met de LunchClub overgebleven. Het was erg warm en dus hebben we gezellig met zijn allen buiten gegeten. Na het eten hebben de kinderen fijn buiten gespeeld en de laatste 10 minuten van de pauze zijn Bas en Laura samen met de andere kleuters, Elly en Anita naar binnen gegaan voor een spelletje. Na school kwamen opa en oma Van Aerle bij ons op bezoek. Ook kwam Jule bij Bas spelen. Ze hebben lekker onder de sproeier doorgerend, een watergevecht gehouden, geknutseld en met water gekliederd.
Bas en Laura hebben op 13 september weer fijn in de tuin onder de sproeier door gerend. Ook hebben ze lekker op het gras verder aan het schilderij gewerkt (het schilderij dat eerst boven de bank hing). Toen Bas helemaal nat was, zei hij: “mam, ik ga even in het zonnetje uitdrogen”. ;-)
Op 14 september zijn we na school met zijn drietjes gaan picknicken bij het Wijkgebouw en daarna zijn we met Kinderspel met 42 kinderen met de huifkar naar De Speuldries geweest. Het was erg warm weer. De kinderen hebben heel fijn gespeeld. We hadden deze keer vanwege het warme weer een doorlopende ranjapost en we hebben allemaal een ijsje gehad. Toen we alle kinderen en bijna alle slippers/schoenen gevonden hadden, zijn we met de huifkar weer naar het Wijkgebouw vertrokken (één slipper konden we echt niet vinden; we waren 4 paar schoenen kwijt, waarvan 1 paar was ingegraven in de zandbak en 1 slipper hing in een boom; de rest was makkelijker te vinden, op die ene slipper na). Thuis hebben Bas en Laura lekker even op de bank televisie liggen kijken (alweer naar liedjes en musicals van Beerze Bulten ;-)) en daarna zijn ze lief samen gaan spelen. Na het eten hebben ze fijn in bad gespeeld en daarna zijn ze lekker gaan slapen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative