Untitled
23 sep 2016
week 251: 15 t/m 21 september

Op 15 september zijn we ‘s middags na school naar de bibliotheek geweest. Toen we weer thuis waren, zijn Bas en Laura enthousiast aan hun nieuwe puzzels begonnen. Na het avondeten hebben Bas en Laura weer een rondje gefietst.
We zijn op 16 september na school bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook. Bas vroeg of hij met Eline mocht afspreken en toen wilde Laura ook. En dus heb ik Bas en Laura na de lunch naar tante Maartje gebracht. Ze zijn naar het park geweest en hebben in het speeltuintje voor het huis gespeeld. Na het avondeten hebben we met zijn viertjes weer een keer op de Wii gekart.
Bas heeft op 17 september voor de eerste keer in badje 2 gezwommen. Hij vond het heel spannend en zag er behoorlijk tegenop, maar hij heeft het super goed gedaan! Toen hij klaar was met zwemmen, zei hij: “Ik vond het zo leuk, dat ik vanmiddag weer wil gaan zwemmen!”. Na het zwemmen zijn we met zijn vieren vertrokken naar Toverland voor het personeelsfeest van GE. We hebben een erg leuke dag gehad! We zijn in veel attracties geweest en Bas en Laura hebben erg genoten. We hebben lekker geluncht en ’s avonds hadden we er een barbecue. Daarna werd er afgesloten met een watershow met fonteinen, licht en muziek. Toen we terug naar de auto liepen, zei Bas: “Dit was gewoon te leuk!”
Op 18 september zijn we ’s middags naar het Zandbos geweest. We hebben eerst een stukje gewandeld en daarna hebben Bas en Laura fijn gespeeld in het Speelbos. Stefan uit Bas zijn klas was er ook en met zijn drieën hebben ze verstoppertje gespeeld.
Op 19 september kwam Patrick, een oud-collega van mij die bij een architectenbureau werkt, na school bij ons om te kijken naar de mogelijkheden voor het aanbouwen van een speelkamer. Bas en Laura waren, zeker in het begin, niet zo heel lief. Ze moesten huilen en toen ze televisie mochten kijken, waren ze het er niet over eens wat ze wilden kijken. Gelukkig zijn ze na een tijdje wel weer lief gaan spelen. Toen Patrick weer weg was, hebben Bas en Laura samen met Mark mijn auto opgehaald, die vandaag gekeurd moest worden.
Bas wilde op 20 september met Rick afspreken, maar ze kwamen er maar niet uit. Bas wilde niet bij Rick spelen en Rick uiteindelijk wel bij ons, maar zijn oma kon hem niet komen brengen; een andere keer dan maar. Bas, Laura en ik zijn naar “t Veldje” geweest (een nieuw speeltuintje vlakbij school). Sem uit de klas van Bas was er ook. Ze hebben heel fijn samen gespeeld.
Op 21 september heeft Bas zijn hele Lego-locomotief afgebroken en hem (bijna) helemaal zelf weer in elkaar gezet!
Bas en Laura spelen vaak restaurantje. Ze zetten het keukentje tegen de tafel, doen boodschappen, spelen met de kassa en gaan koken in de pannetjes op het fornuisje, terwijl ze onder de tafel zitten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative