Untitled
01 okt 2016
week 252: 22 t/m 28 september

Op 22 september was het Bosdag. De school bestaat dit jaar 50 jaar en dat werd met de hele school gevierd in het Zandbos. Door alle leerlingen werd de openingsdans op “Waar is dat feestje? Hier-hier!“ gedaan. Daarna werden we ingedeeld in groepjes (Nicole en ik met Bas, Laura, Enzo, Braycen, Keano, Krijn, Saar, Niene en Levi) en deden we allerlei leuke spelletjes. Met de lunch had Bas zo’n honger, dat hij maar liefst 4 broodjes op at! Na de spelletjes mochten de kleuters nog een tijd vrij spelen. Helaas kreeg Bas toen een flinke klap tegen zijn hoofd met de metalen schep van een speelgoedgraafmachientje. Hij had meteen een dikke bult op zijn hoofd en we hebben een hele tijd gekoeld. Gelukkig werd de zwelling toen minder. Bas was weer een beetje blij toen hij op de terugweg voor in de auto zitten (Nol, Laura en Dries zaten achterin). Toen we op school aankwamen, ging het helaas ook met Laura nog mis: Ze viel met haar hoofd tegen een fiets, waardoor ze een wondje aan haar hoofd kreeg, dat flink bloedde. In school heb ik haar hoofd samen met juf Judith schoongemaakt, om te kijken hoe erg het was. Het was maar een klein sneetje, maar het bloedde erg. En zo zat ik na de Bosdag in school met 2 “gewonde” kindjes. Thuis hebben Bas en Laura fijn even in bad gespeeld en gelukkig hadden ze weer de grootste lol. We hebben samen met Mark gezellig bij opa en oma Van Mierlo gegeten.
We zijn op 23 september na school bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook. ’s Middags had Bas met Danique afgesproken en ook Eline wilde komen spelen. Zij is met ons mee naar huis gefietst. Bas, Laura en Danique hebben in de tuin gespeeld en we zijn met zijn vijven naar een speeltuintje in de buurt gewandeld. Eline, Bas, Laura en Danique hebben er een tijdje fijn gespeeld en toen zijn we weer naar huis gelopen.
Op 24 september ben ik met Bas naar de zwemles geweest. Hij heeft weer goed zijn best gedaan. Daarna hebben we met zijn tweetjes boodschappen gedaan. ’s Middags zijn we eerst naar het verjaardagsfeest van Eline geweest. We hebben lekker in de tuin gezeten en Bas, Laura, Eline en Amy hebben fijn gespeeld. We hebben met zijn allen gegeten en daarna zijn we naar het verjaardagsfeest van tante Monique geweest, waar Bas en Laura ook nog even fijn gespeeld hebben.
We zijn op 25 september al vroeg naar Haarlem vertrokken, om bij Marieke en Jula op kraamvisite te gaan. We hebben bij haar thuis wat gedronken en zijn daarna naar een kinderboerderij met een speeltuintje gewandeld. Bas en Laura hebben er fijn gespeeld. Na de kraamvisite zijn we naar Zandvoort geweest. We hebben op het strand gepicknickt en Bas en Laura hebben lekker even in zee pootje gebaad, schelpjes gezocht en met zand gespeeld.
Op 26 september was Bas heel verdrietig toen hij ’s middags uit school kwam. Juf Marieke kwam al zeggen dat ze vond dat hij niet helemaal lekker in zijn vel zat, maar dat ze niet precies wist wat er was. Toen we op de fiets zaten, moest Bas heel hard huilen: “iedereen heeft een sticker gekregen, behalve ik…”. Jammer dat hij dat niet zei toen juf Marieke bij ons was, want waarschijnlijk is ze hem gewoon vergeten. Thuis was Bas vervelend: hij moest steeds huilen en zeurde veel, hij werd boos om niets, heeft zijn appelsap bij Laura’s ranja gegoten en was boos dat hij toen geen nieuwe appelsap kreeg. Bas en Laura hebben gelukkig wel nog fijn samen gespeeld. Ze hadden álle laatjes leeggehaald en al het speelgoed op de bank gekiept. . Omdat ik naar de endodontoloog moest, hebben Bas, Laura en Mark met zijn drietjes gegeten.
Bas en Laura hebben op 27 september weer erg fijn samen in de tuin gespeeld. Mark had een etentje van het werk, dus we hebben met zijn drietjes gegeten.
Op 28 september zijn we samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma gaan lunchen. ’s Middags heeft Bas weer een hele tijd met zijn Lego gespeeld en samen met Laura heeft hij in de tuin gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative