Untitled
16 okt 2016
week 254: 06 t/m 12 oktober

Op 06 oktober zijn Bas, Laura en ik overgebleven met de LunchClub. Na school wilde Bas en Jule afspreken. Toen Charlotte (de moeder van Jule) belde om wat af te spreken, wilde Bas in eerste instantie bij ons afspreken, maar toen hij zei dat hij ook wel bij Jule wilde gaan spelen, zijn we meteen op de fiets gesprongen, voordat hij zich weer kon bedenken ;-). Ik ben met Laura kleren gaan kopen voor Bas en Laura en daarna zijn we Bas weer op gaan halen. Hij had het erg goed gedaan!!! Omdat Mark lang moest doorwerken, hebben we met zijn drietjes gegeten.
Bas was op 07 oktober gevallen op het schoolplein. Hij had (alwéér) een flinke bult op zijn hoofd. Juf Marieke is met Bas gaan koelen en juf Astrid van de peuters heeft er een zalfje op gesmeerd. Toen ik Laura kwam halen, zei juf Marieke dat Bas op zijn hoofd gevallen was, dat ze daar toch voorzichtig mee wilde zijn, zeker omdat Bas zei dat hij zich niet helemaal lekker voelde en dat ik hem maar tegelijk met Laura mee naar huis moest nemen (eigenlijk moet Bas nog 3 kwartier langer blijven). Toen ik hem uit de klas ging halen, was Bas heel vrolijk zijn spulletjes bij elkaar aan het zoeken. Juf Marieke zei al: “Ik zie dat het alweer een heel stuk beter gaat…; weten we dat ook weer voor de volgende keer ;-)”.
Op 08 oktober vierden we Mark zijn verjaardag. ’s Morgens hebben Bas en Laura hun knutselwerkjes en cadeautje aan Mark gegeven, daarna ben ik met Bas naar de zwemles geweest. Toen ik de laatste paar minuten ging kijken, zag ik dat hij er weer veel plezier in had! We hebben met zijn tweetjes boodschappen gedaan en ’s middags kwam het bezoek. Bas heeft fijn gespeeld met Laura, Eline, Lars, Amy en Mila, al had hij wel zijn voet gestoten op de trampoline en duurde het even voordat hij weer ging spelen. We hebben met zijn allen gegeten. ‘s Avonds kwam opa Van Mierlo. Bas en Laura mochten nog heel even opblijven en daarna zijn ze lief gaan slapen.
Op 09 oktober hebben Bas, Laura, Mark en ik ’s morgens gezellig samen spelletjes gedaan. ’s Middags zijn we met zijn vieren naar ’t Veldje (speeltuintje) geweest. Daar hebben Bas en Laura fijn gespeeld. We zijn bij De Snackbar gaan eten en nadat Mark Bas en Laura mee naar bed had gebracht, is hij weer voor een week vertrokken naar Oegstgeest voor zijn studie.
We hebben op 10 oktober voordat Bas naar school moest natuurlijk even “lang-zal-hij-leven” gezongen voor Mark, die vandaag écht jarig is. Ik had van Bas en Laura ieder een schilderijtje en van mij een kaart opgestuurd naar het hotel van Mark, met de vraag of ze dat vandaag bij hem op de kamer wilde leggen. Dat hebben ze gedaan, met een kaartje en fruit van henzelf erbij. Op school heeft Bas vandaag uit zichzelf een werkje van groep 2 meegedaan, en hij had alles goed ;-). Na school zijn we bij Ellen geweest. Daarna zijn we nog even snel nieuwe schoenen voor Laura gaan kopen. Thuis hebben Bas en Laura nog even in de tuin gespeeld en met Mark gebeld. Voordat ze naar bed gingen, hebben we gezellig met zijn drietjes nog memory gespeeld.
Op 11 oktober hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld en gezellig even met Mark gebeld. Na het avondeten hebben we met zijn drietjes weer memory gedaan.
We zijn op 12 oktober na school gaan lunchen bij opa en oma Van Aerle. Tante Maartje en Eline waren er ook. Het was erg gezellig. Na het avondeten hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative