Untitled
23 okt 2016
week 255: 13 t/m 19 oktober

Op 13 oktober kwamen Lieke, Julian en Sophie bij ons. De kindjes hebben fijn gespeeld. Na het avondeten hebben we weer gezellig met zijn drietjes memory gedaan.
We zijn op 14 oktober na school samen met Eefje en Sjoerd naar Monkey Town geweest. Het was gezellig en Bas, Laura en Sjoerd hebben erg fijn gespeeld. Na het avondeten mochten Bas en Laura opblijven totdat Mark thuiskwam uit Oegstgeest. Samen hebben we ze in bed gelegd.
Op 15 oktober heeft Bas weer gezwommen. De juf vroeg of we thuis met de beenslag konden gaan oefenen; hij weet wel hoe het moet, maar hij is zo verkrampt in het water als hij op zijn rug moet gaan liggen, dat hij zijn benen bijna niet kan bewegen. Na het avondeten zijn Bas en Laura nog vlug even in bad geweest en daarna kwam oma Van Aerle om op Bas en Laura te passen. Tante Maartje en Eline kwamen ook nog op bezoek. Bas en Laura mochten nog even opblijven en zijn lief gaan slapen.
Bas en Laura zijn op 16 oktober met Mark bij oom Anton en tante Monique op bezoek geweest. Opa Van Mierlo was er ook. Na de lunch zijn we met zijn viertjes naar het bos geweest. Eerst heeft Mark een paar punten opgezocht met geocatchen, daarna zijn we doorgereden naar de Bikkels, waar Bas en Laura heel fijn in het speeltuintje gespeeld hebben. We hebben er gezellig wat gedronken en zijn daarna weer naar huis gegaan. Na het avondeten hebben Bas, Laura en ik nog een potje memory gedaan. Bas heeft weer gewonnen, maar Laura komt aardig dichtbij!
Op 17 oktober kwamen opa en oma Van Aerle op bezoek na school. We hebben gezellig wat gedronken. Mark kwam eerder naar huis van zijn werk, omdat we een afspraak hadden met Patrick voor de verbouwing. Bas en Laura zijn lief geweest. Na het avondeten zijn we een blokje gaan fietsen. Het ging heel goed! Bas kon zelf aanfietsen (ook als de andere trapper omhoog stond) en ook het remmen ging goed.
We zijn op 18 oktober na school pasfoto’s laten maken van Bas voor zijn nieuwe identiteitskaart. Jammer dat ze niet mogen lachen, waardoor de foto niet bepaald mooi is… Omdat Bas nodig moest plassen (of eigenlijk gewoon graag even bij oma op bezoek wilde ), zijn we even bij oma Van Aerle geweest. We hebben gezellig wat gedronken en daarna zijn we een fietshelm voor Bas gaan kopen. Thuis hebben Bas en Laura in de speelgoedboekjes zitten bladeren en hebben ze plaatjes uitgeknipt van wat ze graag willen hebben van Sinterklaas (en Bas ook voor zijn verjaardag). Bas heeft Laura goed geholpen met kiezen... Ik hoorde hem regelmatig enthousiast roepen: “Oh, dit is ook leuk voor jou, Laura!”. Toen ik later Laura’s plaksels zag, waren het vooral auto’s en racebanen die ze had opgeplakt .
Op 19 oktober zijn we na de lunch naar het Wijkgebouw gegaan om een lampion te maken voor de lampionnenoptocht van Kinderspel. Bas en Laura hebben fijn geknutseld en, toen de meeste kinderen klaar waren met hun lampion, een spelletje gedaan. We hebben thuis gegeten en daarna zijn we weer naar het Wijkgebouw gegaan voor de lampionnenoptocht door de wijk. Het was erg leuk en Bas en Laura hebben heel goed meegelopen! Opa en oma Van Aerle, oma Van Mierlo, tante Maartje en Eline kwamen hen aanmoedigen. Weer terug bij het Wijkgebouw kregen alle kinderen een zakje chips en daarna zijn Bas en Laura alvast met Mark (die verkeersregelaar was bij de optocht) mee naar huis gegaan.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative