Untitled
30 okt 2016
week 256: 20 t/m 26 oktober

Het heeft op 20 oktober de hele dag geregend. Bas en Laura konden niet buiten spelen en ze waren na school heel erg druk! Bas was ook moe. Er gingen 2 glazen appelsap om en hij moest veel huilen. Na het avondeten hebben Bas en Laura nog even fijn in bad gespeeld.
Op 21 oktober heeft Bas bij mij in het groepje gezeten. Ze moesten in tweetallen aan elkaar dingen beschrijven die ze op een tekening zagen. Bas heeft goed meegedaan, al heeft hij wel heel vaak gezegd dat Keano zat te spieken. Tussen de groepjes door mocht ik in de klas naar het optreden van Jule, Danique, Hessel en Nol kijken en ook Bas had een rol in een mini-musical op “klein, klein, kleutertje”, waarbij hij een bloem vast moest houden die door kleuter Jule geplukt werd.
Bas heeft op 22 oktober zwemles gehad. Hij vond het ook deze keer weer leuk, al had hij er in het begin geen zin in. Daarna hebben we gezellig met zijn tweetjes boodschappen gedaan. ’s Middags hebben Bas en Laura heel fijn samen met de Lego gespeeld. Bas, Laura en ik zijn naar de Action geweest en we hebben Laura’s nieuwe schoenen opgehaald. Bas en Laura hebben goed geholpen om beslag te maken; ze hebben lekker van de pannenkoeken gesmuld.
We zijn op 23 oktober eerst gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Daarna zijn we ook nog gezellig bij opa en oma Van Aerle geweest, waar ook tante Willeke en oom Teun, tante Maartje, oom Tom en Eline waren. Bas en Laura hebben weer heel fijn samen met de Lego gespeeld vandaag.
Op 24 oktober hebben Bas en Laura bijna de hele dag fijn samen gespeeld, al waren ze met vlagen wel heel erg druk, vooral toen we bij Jan Linders waren. Ook zijn we bij Patrick wat af gaan geven, zodat de aanvraag voor de verbouwing ingediend kan worden bij de gemeente. ’s Middags hebben we gezellig met zijn drietjes spelletjes gedaan (Memory en Eendjesdans).
We zijn op 25 oktober bij de bibliotheek geweest. Bas en Laura hebben gezellig samen voor de computer een filmpje zitten kijken, terwijl ik de puzzel maakte waarvan in de tas op de fiets alle stukjes door elkaar gegaan waren. Thuis hebben Bas en Laura fijn samen gespeeld; ze hebben spelletjes gedaan, de nieuwe puzzels van de bieb gemaakt, fijn buiten gespeeld en met het poppenhuis gespeeld (ze gingen regelmatig verhuizen: dan stopten ze alle meubeltjes in een koffertje en de een liep met de koffer en de andere met het poppenhuis naar de nieuwe woonplek).
Op 26 oktober zijn we bij opa en oma Van Aerle geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. We hebben gezellig wat gedronken en hebben daarna met zijn allen geluncht. Bas, Laura en ik hebben nog een boodschap gedaan en weer thuis hebben Bas en Laura heel fijn een hele tijd in de tuin gespeeld. Na het avondeten hebben ze lief in bad gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative