Untitled
14 nov 2016
week 258: 3 t/m 9 november

Op 3 november zijn we na school naar het gemeentehuis geweest om Bas zijn nieuwe identiteitskaart op te halen. Hij mocht zelf tekenen voor ontvangst. Zijn oude identiteitskaart is ongeldig gemaakt en die mochten we weer mee naar huis nemen. Daarna zijn we bij opa en oma Van Aerle geweest: opa is vandaag 65 jaar geworden! Tante Maartje en Eline waren er ook. We hebben gezellig wat gedronken en een stukje gebak gegeten.
Bas heeft op 4 november met zijn klas champignonsoep gemaakt op school. Hij was helemaal trots dat hij champignons had mogen snijden! ’s Middags zijn we vertrokken naar De Bonte Wever in Assen. Omdat opa Van Aerle 65 jaar geworden is, gingen we daar met zijn allen een weekend naar toe. Toen we er aankwamen, hebben we eerst onze spullen naar de kamer gebracht en daarna hebben we met zijn allen wat gedronken. We hebben een rondje gelopen door het complex om te kijken wat er allemaal te doen was, we hebben gezellig met zijn allen gegeten in het buffetrestaurant en de kinderen hebben fijn in de Kids Jungle (binnenspeeltuin) gespeeld. Bas vond het leuk dat hij boven in het stapelbed mocht slapen, al duurde het wel even voordat hij eindelijk ging slapen.
Op 5 november was Bas al vroeg wakker. Hij bleef maar vragen hoe lang het nog duurde voordat het 07:00 uur zou zijn. We hebben met zijn allen ontbeten en zijn daarna gaan zwemmen. Bas en Laura vonden het erg leuk, vooral de glijbaan was favoriet. We hebben nog wat gedronken en zijn daarna gaan lunchen. Na de lunch zijn we weer even in de Kids Jungle geweest en daarna hebben we heel gezellig met zijn allen gebowld. De kindjes vonden het ook allemaal heel leuk! Daarna hebben de kinderen een glittertatoeage laten zetten bij het animatieteam. Omdat het erg druk was bij de tattoo’s en het lang duurde voordat we aan de beurt waren, heb ik aangeboden om mee te helpen en zo heb ik uiteindelijk zelf bij Bas, Laura, Eline en Amy een tatoeage gezet ;-). Ook na het avondeten hebben de kindjes nog een tijdje in de Kids Jungle gespeeld.
We zijn op 06 november na het ontbijt weer gaan zwemmen met opa en oma, oom Tom en Eline. Na de lunch moesten tante Willeke, oom Teun, Amy en Mila alvast naar huis. Met de rest zijn we nog wat langer gebleven. Onderweg naar de Kids Jungle zagen we dat er bowlingbanen vrij waren. Oma, oom Tom, Eline, Mark, Bas en ik hebben gebowld, Laura heeft gezellig op de bank naar ons liggen kijken (die was moe) en opa en tante Maartje gingen biljarten. Na één potje is oma met Bas, Laura en Eline nog even bij de Kids Jungle geweest, terwijl Mark, oom Tom en ik nog een potje gebowld hebben. Daarna zat het er ook voor ons op en zijn we weer naar huis vertrokken.
Op 07 november hebben we na school gezellig met zijn drietjes memory gedaan.
Bas en Laura hebben op 08 november heel lief samen zitten kleuren, totdat ik ging strijken en eten koken; toen besloten ze dat ze als idioten door de kamer en keuken moesten rennen en heb ik vaak moeten mopperen om ongelukken te voorkomen…
Op 09 november was het nationaal schoolontbijt. Bas heeft gezellig in de klas gegeten. Na school zijn we samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Na het eten hebben Bas, Laura en Eline fijn gespeeld. ’s Avonds kwam voor de eerste keer dit jaar het Sinterklaasjournaal. Omdat het om 18:00 uur kwam en omdat dat net de tijd is dat we altijd gaan eten, hebben Bas en Laura gezellig aan hun tafeltje voor de televisie mogen eten. Ze waren helemaal enthousiast, al vergaten ze soms wel dat ze ook af en toe wat in hun mond moesten stoppen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative