Untitled
19 nov 2016
week 259: 10 t/m 16 november

Op 10 november zijn we overgebleven met De LunchClub. Omdat het regende, moesten we binnen blijven met alle kleuters. Ze hebben fijn gespeeld in de bouwhoek en ze hebben kleurplaten van Sinterklaas en Zwarte Piet gemaakt. Bas heeft gekleurd en vooral veel bij mij gehangen; hij klaagde steeds over buikpijn. Ik heb hem naar de klas teruggebracht na de lunchpauze en met de juf afgesproken dat ik na het opruimen nog even zou komen kijken hoe het met hem ging. Hij had gymles en er was gelukkig niets meer aan de hand. ’s Middags na school hebben we met zijn drietjes gezellig spelletjes gedaan en Bas en Laura hebben lief met de Lego en het Zwarte-Pietenhuis en de Sinterklaas- en Zwarte-Pietknuffels gespeeld.
Bas heeft op 11 november bij mij in het groepje memory gespeeld. Hij was heel enthousiast en ook deze keer heeft hij gewonnen! ’s Middags zijn we bij tante Willy op de verjaardag geweest, waar Bas en Laura lief gekleurd hebben.
Op 12 november was ik een dagje weg met tante Maartje, tante Willeke en oma Van Aerle. Mark en Laura hebben Bas naar de zwemles gebracht. Bas moest door een hoepel zwemmen/duiken en hij zei dat dat heel goed ging. Thuis hebben Bas en Laura naar de intocht van Sinterklaas gekeken op televisie. ’s Middags zijn ze bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest en hebben daar ook gegeten. ’s Avonds mochten Bas en Laura voor de eerste keer dit jaar hun schoen zetten.
Toen Bas op 13 november naar beneden liep en zag dat Zwarte Piet geweest was, zei hij: “Er is een cadeautje!!! Ook voor Laura; dat zullen wel luiers zijn…” . Bas was heel blij met zijn prikblok en is meteen fanatiek aan de slag gegaan. Na het ontbijt zijn we naar opa en oma Van Mierlo gegaan. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook. Toen we gezellig wat gedronken hadden, werd er ineens hard op de raam gebonkt en aangebeld. Toen Bas en Laura naar de voordeur gingen, stonden er allemaal cadeautjes voor de deur!!! Wat waren ze enthousiast! Bas en Laura hebben alle cadeautjes uitgedeeld. Toen alle pakjes uitgepakt waren, vroeg Bas wanneer we weer naar huis gingen, want hij wilde heel graag zijn nieuwe Lego-politievrachtwagen maken. We hebben worstenbroodjes gegeten daarna mocht Bas wel alvast zijn andere Lego-autootje in elkaar zetten. Toen we weer thuis waren, heeft Bas zijn Lego-politievrachtwagen in elkaar gezet en hebben we samen het weekoverzicht van het Sinterklaasjournaal gekeken.
Op 14 november is Tijn gezellig tussen de middag bij ons komen eten. Bas, Laura en Tijn hebben allemaal maar één boterham opgegeten; daarna hadden ze geen tijd meer om te eten, want ze wilden spelen! Bas heeft Giel, Levi en Tijn vandaag de uitnodiging voor zijn verjaardagsfeest gegeven. ’s Middags na school zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben trots al hun nieuwe speelgoed laten zien. We zijn nog even naar Lisa thuis geweest om ook haar de uitnodiging voor Bas zijn feestje te geven.
We zijn op 15 november na school naar Jule thuis gewandeld om haar de uitnodiging voor Bas zijn verjaardag te geven. Thuis hebben we met zijn drietjes Snuffie Hup gedaan en Bas heeft fijn met zijn Lego gespeeld.
Op 16 november hadden Bas en Laura een stuiterbal met een eendje erin in hun schoen. Bas vond het erg grappig dat er bij Mark, die ook een schoen gezet had, een banaan in zijn schoen zat! Bas had een dagje vrij van school. We zijn samen met opa en oma Van Aerle en tante Maartje bij de HEMA gaan ontbijten. Daarna zijn we kleren gaan kopen voor tante Maartje en mij. Ook Bas heeft nieuwe broeken gekregen. We hebben bij opa en oma nog wat gedronken en een broodje gegeten en daarna zijn we weer naar huis gegaan. Na het avondeten hebben we met zijn vieren Snuffie Hup gedaan.
Iedere avond kijken Bas en Laura gezellig naar het Sinterklaasjournaal. Bas kijkt er ook iedere dag op school nog een keer naar.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative