Untitled
24 dec 2016
week 264: 15 t/m 21 december

Op 15 december waren Bas en Laura waren erg druk, hebben veel rondgerend en vooral véél rommel gemaakt!
Oma Van Aerle, tante Maartje en Eline kwamen op 16 december even op Bas en Laura passen, omdat ik naar de tandarts moest. Toen Mark en Laura frietjes gingen halen, hebben Bas en ik gezellig Domino gedaan.
Op 17 december heeft Bas voor de eerste keer in badje 3 gezwommen. Hij kwam helemaal enthousiast onder de douche uit: “het was niet de leukste zwemles ooit, maar de leukste zwemmeester ooit!” Dat zit dus wel goed . Na de zwemles tot laat in de middag moest ik bij Jan Linders werken voor Stichting Kinderspel. Mark, Bas en Laura kwamen even kijken en zijn daarna bij oma Van Mierlo en bij tante Monique op bezoek geweest.
We zijn op 18 december op de fiets een “speurtocht” gaan doen. Bij allerlei monumentale panden moesten we dingen tellen of andere opdrachten doen. Bas vond het erg leuk! Onderweg zijn we ook nog even bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Op 19 december hebben we na school gezellig spelletjes gedaan met zijn drietjes.
Op 20 december zijn we overgebleven met de LunchClub. Bas vond het weer leuk! Na school zijn we bij oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. Bas, Laura en Eline hebben fijn geknutseld.
Het was kerstmiddag van Kinderspel op 21 december. Na de lunch zijn Bas, Laura en ik naar het wijkgebouw vertrokken. Eerst hebben we met zijn allen een kerstfilm gekeken en daarna waren er allerlei dingen die de kinderen konden doen: eierkoek versieren, een glittertattoo laten zetten, een kersthanger kleuren, kerstslingers maken, een kerstboom versieren en verkleed skilopen. Het was een erg gezellige middag. Toen we na afloop van de middag klaar waren met opruimen, zijn we met Charlotte, Linda en Linda en hun kinderen naar Jan Linders gegaan om een krans die we gemaakt hadden van versierde kartonnen handjes af te geven, als bedankje voor de sponsoring van de afgelopen jaren.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative