Untitled
21 jan 2012
week 6: 5 t/m 11 januari

Op 05 januari zijn we gaan wandelen en bij opa en oma Van Aerle geweest.
Omdat er op 06 januari mensen kwamen kijken naar ons appartement moesten we een tijdje weg. We zijn gaan wandelen en weer even bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken.
Op 07 januari is Carla op kraamvisite geweest en op 08 januari zijn ome Henny, tante Marian, Harm, Linda, Fenne en Jurre geweest.
Bas moest op 09 januari voor de eerste keer naar de arts op het consultatiebureau. Hij werd eerst gewogen (4.360 gram), zijn hoofdomtrek werd gemeten en zijn lengte (52 cm). Omdat de arts ziek was, werd de afspraak overgenomen door de wijkverpleegkundige. De afspraak met de arts hebben we nu op 01 februari; Bas krijgt dan ook zijn eerste vaccinaties. De verpleegkundige heeft Bas nagekeken en we hebben het over zijn voeding en verzorging gehad.
Op 10 januari is Lieke met haar zoontje Julian bij ons op bezoek geweest. Lieke en ik hebben samen op zwangerschapszwemmen gezeten en Julian is één dag na Bas geboren. Tijdens de zwangerschap hebben we regelmatig contact gehad, maar omdat Julian het RS-virus kreeg en in het ziekenhuis gelegen heeft, is het er niet eerder van gekomen om elkaar na de bevalling te zien. Het was erg leuk om Julian en Bas naast elkaar in de box te zien liggen en leuk om met elkaar ervaringen uit te wisselen.
Ome Piet en tante Willy zijn op 11 januari op kraamvisite geweest. Ze waren eerder ook al geweest, maar toen was Mark niet thuis.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative