Untitled
22 jan 2017
week 268: 12 t/m 18 januari

Op 12 januari zijn we overgebleven met de LunchClub. Bas heeft het goed naar zijn zin gehad. Hij heeft gezellig gegeten met zijn klasgenootjes, fijn buiten gespeeld en het laatste kwartier werden de kleuters binnen weer voorgelezen door kinderen uit een hogere klas. Na school heeft Bas weer zelf naar huis mogen fietsen. Thuis waren Bas en Laura erg druk!
Op 13 januari was de diploma-uitreiking van Marks opleiding. Mark en ik hadden een heel dagprogramma in Leiden waardoor we al vroeg moesten vertrekken. We hebben Bas en Laura ’s morgens vroeg naar tante Maartje gebracht. Zij heeft Bas naar school en Laura naar de Peuterspeelzaal gebracht en ze daar ook weer opgehaald. Ze hebben samen met oma Van Aerle, oom Tom, tante Maartje en Eline bij ons thuis geluncht en fijn gespeeld. ’s Avonds hebben ze gezellig samen frietjes gegeten.
Bas had op 14 januari weer zwemles. Het ging weer goed, zei hij: hij had heel ver onder water gezwommen. Daarna hebben Bas en ik gebak gehaald voor het feest vanavond (dan vieren we Marks verjaardag nog voor de vrienden en dat hij geslaagd is voor de vrienden en familie), waar Bas en Laura ’s middags al lekker van gesnoept hebben. Ze hebben heel fijn met zijn tweetjes met de FunMais gespeeld.
We zijn op 15 januari gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Lars was er ook en Bas, Laura en Lars hebben verstoppertje gespeeld.
Op 16 januari zijn we overgebleven met De LunchClub. Het was weer erg leuk. Bas heeft heel fijn op het schoolplein gespeeld met Tijn, die vandaag voor de eerste keer ook overbleef. Ook het voorlezen en het spelletje doen met de kleuters van 12:50 uur tot 13:00 uur vond hij weer leuk. Na school zijn we nieuwe schoenen voor Bas gaan kopen. De klittenband van zijn oude schoenen was versleten en zijn voeten zijn ook weer een klein beetje gegroeid. Hij zit nu achteraan in maat 26, waardoor we nu 27 gekocht hebben. Daarna zijn we bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Tante Maartje was er ook. Bas heeft heel mooi geknutseld; hij had een plaatje op de tablet opgezocht en dat heeft hij heel mooi nagemaakt. Thuis heeft Bas voor de eerste keer met de Ministeck gespeeld. Dat vond hij leuk en hij deed het erg goed.
Op 17 januari zijn we weer overgebleven met de LunchClub. Na het eten zijn we een tijdje buiten gaan spelen en daarna ben ik met de kleuters en 2 kinderen uit een hogere klas naar binnen gegaan, waar we stoelendans gedaan hebben. Na school heeft Bas weer zelf naar huis gefietst. Thuis hebben Bas, Laura en ik gezellig samen op de bank Bas zijn nieuwe fotoboek gekeken, wat vandaag was bezorgd. Bas en Laura hebben fijn met zijn tweetjes zitten knutselen. Bas had zijn eigen en Laura’s hand overgetrokken en die hebben ze allebei uitgeknipt, opgeplakt en versierd. Na het avondeten hebben we weer een keer met zijn vieren op de Wii gekart. Toen Bas en Laura naar bed gingen, renden ze heel hard tegen elkaar aan. Ze hadden allebei een bult op hun hoofd…
Na school zijn we op 18 januari naar het Wijkgebouw gegaan voor de filmmiddag van Kinderspel. Eerst mochten alle kinderen een puntzak versieren, daarna zijn we een film gaan kijken. Halverwege de film was er een pauze waarin de kinderen ranja kregen en popcorn in hun versierde puntzak. Daarna hebben we de rest van de film nog gekeken.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative