Untitled
27 jan 2017
week 269: 19 t/m 25 januari

Bas heeft op 19 januari op school een cadeautje voor tante Willeke en oom Teun mogen maken voor de bruiloft en hij had heel veel zin om ’s middags naar school te gaan, want hij mocht meehelpen om het in te pakken . Na het avondeten mocht Bas voor het eerst op de tablet van Mark spelletjes doen; dat vond hij ook erg leuk!
Op 20 januari trouwden tante Willeke en oom Teun. We zijn na het ontbijt naar Krimpen aan den IJssel vertrokken, waar we eerst bij tante Willeke en oom Teun thuis geweest zijn. Daar hebben we samen geluncht en daarna zijn we naar een molen, de “Schelvenaer” vertrokken, waar de ceremonie plaatsvond. Na de ceremonie hebben we foto’s gemaakt en zijn we naar restaurant De Pannekoe gegaan, waar het feest was. We hebben taart gegeten en daarna hebben de kindjes heel fijn samen gespeeld! Er was een speelhoek, ze hebben lekker rondgerend, gekleurd en verstoppertje gedaan. Aan het eind van de middag was er een buffet en voor de kindjes een pannenkoek. We hebben lekker gegeten en daarna zijn we weer naar huis vertrokken. In de auto hebben Bas en Laura allebei lekker geslapen, maar toen we thuis waren, hadden ze allebei erge buikpijn en hebben ze allebei overgegeven. Misschien toch de spanning van de trouwdag, het snoepen en het hobbelen tijdens de lange autorit?
Bas is op 21 januari niet naar de zwemles geweest, omdat Mark en ik allebei te ziek waren om mee te gaan. Bas had uitgeslapen tot 08:00 uur. Bas en Laura hebben vandaag lekker veel televisie mogen kijken en hebben samen fijn gespeeld. Gelukkig zijn zij niet meer ziek.
Op 22 januari zijn Bas, Laura en Mark gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Ze hebben samen spelletjes gedaan. Daarna zijn Mark, Bas en Laura nog een paar geocach-punten op gaan zoeken; eentje in een klein bos vlakbij opa en oma en een bij de Kasteeltuin. Daar hebben ze nog een rondje gelopen en in het speeltuintje gespeeld. Weer thuis heb ik samen met Bas en Laura spelletjes gedaan. Bas en Laura hebben nog even op de tablet mogen spelen en hebben fijn nog een tijdje in bad gespeeld.
Bas had op 23 januari veel zin om naar school te gaan, omdat hij wilde vertellen over de bruiloft en omdat hij zijn nieuwe schoenen wilde laten zien. ’s Morgens had hij “in het boekje gewerkt” (zo noemen ze de CITO-toets bij de kleuters). Hij vond het heel makkelijk en hij zei dat hij alles goed had (dat zei hij vorig jaar ook en toen zat hij ver onder het landelijk gemiddelde ). Omdat Mark en ik allebei ziek thuis waren, heb ik Bas 2x naar school gebracht en heeft Mark hem 2x opgehaald. ’s Middags hebben we spelletjes gedaan, heeft Bas geoefend met cijfers en letters (over)schrijven en heeft Laura “verliefdkaarten” voor Bas gemaakt, omdat ze verliefd is op Bas .
Op 24 januari zijn Bas en Laura ’s middags na school bij Tijn en Femm gaan spelen. Het was maar voor even, want Tijn moest om 16:30 uur naar de voetbal, maar ze hebben het wel erg naar hun zin gehad.
We zijn op 25 januari met Lieke, Julian en Sophie naar Monkey Town geweest. Bas heeft de hele middag zelf gespeeld, zonder dat ik hem heb hoeven helpen. Hij kan nu overal zelf opklimmen en afglijden en hij heeft weer fijn op de driewielers en skelters rondgecrosst. ’s Avonds in bad heeft Bas Laura weer zwemles gegeven: voeten naar de billen, knieën naar buiten en weer recht. 








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative