Untitled
17 feb 2017
week 272: 9 t/m 15 februari

Op 9 februari had Bas zin om weer naar school te gaan, maar na het ontbijt ging hij toch weer op de bank liggen omdat hij buikpijn had en dus heb ik hem maar thuisgelaten. Dat was maar goed ook, want hij heeft een paar keer flink diarree gehad. Hij heeft een tijdje televisie liggen kijken, maar wilde ook een tijdje in bed liggen. We hebben met zijn drietjes spelletjes gedaan en na de lunch ging het gelukkig weer beter met Bas. De rest van de dag hebben Bas en Laura fijn samen met de Lego gespeeld en geknutseld. Bas heeft een hele kikker-familie geknutseld, die hij allemaal op de bank had neergezet en die allemaal op zijn kamer moesten slapen .
Bas is op 10 februari weer naar school geweest. Hij is weer helemaal opgeknapt en had er weer zin in. Bij de lunch zei Laura dat ze zich niet lekker voelde. Bas vroeg: “heb je het dan steeds warm en koud?” “Ja!” zei Laura. “En klopt je hart ook sneller?” “Ja!”, zei Laura. “Dan weet ik wat je hebt: dan ben je verliefd!”  Na school kwamen Agnes, Lisa en Tim op bezoek. De kindjes hebben fijn gespeeld en Lisa en Tim wilden niet mee naar huis.
Op 11 februari heeft Bas weer fijn gezwommen. Daarna zijn Bas en ik bij de bedrijfshal van Factor spullen op gaan halen, die we van hen krijgen voor Kinderspel. Bas vond het erg interessant: er waren veel mensen aan het werk. Vooral het slijpen vond hij interessant, want daar kwam steeds een hele vonkenregen tevoorschijn. Daarna zijn we samen met Mark en Laura bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje, oom Tom en Eline waren er ook. Het was gezellig en Bas, Laura en Eline hebben weer flink geknutseld.
Op 12 februari zijn we gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique en Lars waren er ook. Bas en Laura waren erg druk vandaag…
We zijn op 13 februari overgebleven met De LunchClub. Bas en Jule vroegen of ze ’s middags samen mochten spelen. Dat mocht wel, maar ik moest invallen bij de schoolbieb, waardoor we pas om 15:45 uur naar huis konden. Bas wilde dan wel bij Jule spelen, maar vond het toch wel weer erg spannend. Het ging even moeizaam, maar hij is toch met Jule en Charlotte mee gegaan en heeft er heel fijn gespeeld. Wel heeft hij maar liefst 5x (!) gepoept… Toen hij thuis kwam, zei Bas dat hij wel iedere dag bij Jule wil zijn. We hebben met zijn drietjes gegeten (Mark is vanmorgen naar Zweden vertrokken voor zijn werk), Bas en Laura hebben nog even geknutseld en daarna zijn ze lief gaan slapen.
Ook op 14 februari zijn we overgebleven met De LunchClub. Na school hebben Bas en Laura fijn buiten gespeeld. Na het avondeten hebben we met zijn drietjes op de Wii gekart. Daarna zijn Bas en Laura lief gaan slapen.
Op 15 februari was het van 14:00 uur tot 16:00 uur Carnavalsmiddag van Kinderspel. Na de lunch hebben we onze carnavalskleren aangetrokken en heb ik Bas en Laura geschminkt. Daarna zijn we naar het wijkgebouw vertrokken. Het eerste uur konden de kinderen het muizenspel en een spel met ballonnen spelen, een snoepketting maken, zich laten schminken, een glittertatoeage laten zetten en een bord op een stokje beplakken en versieren als soort van masker. Het tweede uur waren de Raad van Elf, de Prins en Prinses en de Dansmarietjes van groep 8 er! De dansmarietjes traden op en daarna werd er flink gehost. Het was erg leuk! Bas en Laura hebben fijn nog even buiten gespeeld toen wij op aan het ruimen waren. We hebben lekker pizza gegeten en na het eten hebben Bas en Laura fijn nog een tijdje in bad gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative