Untitled
24 feb 2017
week 273: 16 t/m 22 februari

Op 16 februari zijn we overgebleven met De LunchClub. Het was erg lekker weer en Bas is fijn op zijn eigen fiets mee terug naar huis gefietst. Samen met Laura heeft hij in de tuin gespeeld, totdat er aan de brievenbus geklepperd werd: Tijn en Femm stonden voor de deur, want die wilden met Bas en Laura komen spelen. In Laura’s vriendenboek stond dat Femm de kriebels kreeg van Bas en nu had ze tegen Jolanda gezegd: “mam, ik ga naar Bas; ik doe een jurkje aan…” en dus stond ze in een erg luchtig K3-jurkje zonder mouwtjes in de kamer . Na het avondeten hebben we met zijn drietjes nog op de Wii gekart en daarna hebben oma Van Aerle en tante Maartje Bas en Laura in bed gelegd, omdat ik weg moest.
Mark was op 17 januari weer thuis! Bas was weer aan de beurt om met mij met de “Bee-Bot” te werken. Dat is een “robot-bij” waarmee ze kunnen leren programmeren. Met knoppen moeten ze de bij over een aantal vakjes naar een eindbestemming sturen. Bas vond het erg leuk! Na school zijn Bas en ik nog even naar de schoolbieb geweest en na de lunch zijn we gezellig met zijn viertjes gaan zwemmen bij De Limburgse Peel. Wat waren ze enthousiast en wat hebben we een fijne middag gehad! Bas en Laura zijn heel vaak met zijn tweetjes van “de rode glijbaan” geweest. Er waren 2 vrouwen met een klein kindje bij de glijbaan aan het kijken, toen Laura naar beneden kwam. Laura zei tegen hen: “Dat zijn mijn papa en mama” en toen Bas naar beneden kwam, zei ze: “en dat is mijn vriend”! Ook zijn we met zijn vieren van de grote glijbaan geweest, in de stroomversnelling en het golfslagbad. Van de grote glijbaan wilden Bas en Laura “alleen”. We klommen met ze mee de trap op, dan ging Mark of ik eerst naar beneden om ze op te vangen en wachtte de ander boven, totdat Bas en Laura naar beneden waren. Mark gaat heel snel van de glijbaan en bij de laatste keer dat we van de glijbaan zouden gaan, zat Bas helemaal stil halverwege op de glijbaan. Mark botste hard tegen Bas aan. Ze waren allebei erg geschrokken en Bas moest even hard huilen. Om niet zo te eindigen, zijn we nog een keer van de glijbaan gegaan. Omdat Bas een bult achter zijn oor kreeg, hebben we even met ijs gekoeld en daarna zijn we naar huis gegaan. Ondanks de botsing vonden Bas en Laura het heel erg leuk! We hebben nog lekker frietjes gegeten (Bas had zijn eigen kidsbox helemaal op en daarna ook nog wat frietjes van Laura!) en op de Wii gekart.
Bas is op 18 februari weer gaan zwemmen. Hij vond het ook vandaag weer leuk. Ook staat hij steeds langer te genieten onder de douche na de zwemles . We hebben gezellig met zijn tweetjes boodschappen gedaan en na de lunch zijn we met zijn vieren bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Willeke, oom Teun, Amy, Mila, tante Maartje en Eline waren er ook. We konden niet zo lang blijven, omdat er nog een aannemer voor de aanbouw kwam kijken; Bas en Laura hebben heel lief samen met de Duplo gespeeld.
Op 19 februari zijn we met Peter Pan Bas en Muis Laura bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura waren erg druk! Mark heeft Bas, Laura en mij afgezet bij De Wik, waar we carnaval gingen vieren. Tante Maartje en Eline kwamen ook en er waren veel kinderen van Bas zijn school en ook een paar van de Peuterspeelzaal. Bas en Laura hebben er heel erg van genoten! Ze hebben gezellig mee gehost, met de serpentines gespeeld, lekker rondgerend, beschuit versierd met een hele berg snoep en ze kregen ranja, chips en een snoepzak.
We zijn op 20 februari overgebleven met De LunchClub. Bas vond het weer leuk. Na school heb ik ook weer ingevallen bij de schoolbieb. Bas en Laura hebben zich prima vermaakt in de bieb. Ze hebben lekker op de zitzakken gelegen, wat boekjes gekeken en ook wat rondgerend, al mochten ze dat natuurlijk niet van mij .
Op 21 februari heb ik meegeholpen toen de klas van Bas in het Uilenbos bezig was met allerlei letterspelletjes. Daarna heb ik met nog een aantal groepjes met de Bee-bot gewerkt. Ook Bas mocht nog een keer mee doen, omdat vorige keer de Bee-bot leeg was tijdens Bas zijn beurt. Na school hebben we thuis wat gedronken en daarna heb ik Bas en Laura naar oom Tom en Eline gebracht. Daar zouden ze blijven, zodat ik oma Van Aerle en tante Maartje op kon halen in het ziekenhuis. Ze zijn gezellig de eendjes gaan voeren en hebben in het speeltuintje gespeeld.
We zijn op 22 februari gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen samen met tante Maartje en Eline. Het was slecht weer toen we weer naar huis fietsten! ’s Morgens waren we onderweg naar school ook al nat geregend! ’s Middags kwam Jule bij ons spelen. Bas en Jule hebben fijn gespeeld en ook Laura heeft een tijdje mee gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative