Untitled
03 maa 2017
week 274: 23 februari t/m 1 maart

Op 23 februari hebben we voor de laatste keer Elly vervangen bij De LunchClub; na de carnavalsvakantie is zij weer terug. Toen ik Bas ’s middags uit school ging halen, was hij erg mooi geschminkt als tijger . De juf had alle kinderen uit de klas geschminkt. Thuis hebben Bas en Laura fijn samen gespeeld. Ook hebben we met zijn drietjes een spelletje gedaan.
Het was Carnavalsviering op school op 24 februari. Bas liep eerst met de hele school een optocht door de wijk, daarna heeft hij op school allerlei spelletjes gedaan. Na school hebben we eerst Dieks nog even thuis gebracht en daarna hebben we gezellig met zijn drietjes geluncht. ’s Middags kwamen opa en oma Van Aerle om op Bas en Laura te passen, omdat ik een sollicitatiegesprek had. Na het avondeten hebben we met zijn vieren op de Wii gekart.
Op 25 februari was het geen zwemmen. ’s Morgens hebben Bas, Laura en ik boodschappen gedaan en ’s middags zijn we gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura waren érg druk.
We zijn op 26 februari weer gaan geocachen. Dit keer zijn we in Helmond geweest en gingen we “apen” zoeken. Bas en Laura vonden het heel leuk en zijn heel lief geweest. Ze hadden allebei een speeltje meegenomen waar ze niets meer mee deden en dat hebben ze bij de eindcache geruild voor een bellenblaas.
Op 27 februari zijn we ’s morgens naar de bioscoop geweest met oma Van Aerle, tante Maartje en Eline. We zijn naar “Masha en de beer” geweest. Toen de film afgelopen was, heeft oma ons ook nog meegenomen naar de McDonald’s. Bas en Laura hebben genoten! We zijn gezellig nog even bij opa en oma wat gaan drinken. Bij opa en oma begon Bas al wat te vervelen, maar toen we weer thuis waren, was het helemaal feest… Bas en Laura waren heel erg druk, hebben alleen maar rondgerend, met auto’s gebotst, aan elkaar lopen trekken en duwen. Ze waren zó vervelend en luisterden zó slecht, dat ik ze om 18:30 uur voor straf naar boven heb gebracht.
We hebben op 28 februari nog één keer Carnaval gevierd. We zijn naar het Ukkepukkenbal in het Cultuurcentrum geweest. Eline is gezellig mee geweest. Ook waren er veel kindjes die Bas en Laura kennen van de Peuterspeelzaal en school. Er waren spelletjes die ze konden doen, er was een knutseltafel, er werd poppenkast gespeeld, de dansmarietjes traden op en de (jeugd)prins en -prinses en de raad van Elf waren er. Bas, Laura en Eline hebben zich goed vermaakt! Toen het afgelopen was, gingen we Eline terug naar huis brengen en zijn we blijven lunchen bij oom Tom en tante Maartje. Omdat Bas, Laura en Eline ook ’s middags samen wilden spelen, is Eline mee naar ons gegaan. We zijn met zijn viertjes een boodschap gaan doen en daarna hebben ze fijn bij ons gespeeld. Ze hebben zich verkleed (al waren ze al verkleed natuurlijk ) en Bas en Eline hadden een dansje ingestudeerd, wat ze voor mij en Laura en later ook nog voor tante Maartje hebben opgevoerd.
Op 1 maart zijn we ’s morgens bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Tante Maartje en Eline waren er ook. We hebben bij Coppelmans bloemen gekocht en even bij de vissen gekeken. Bas vond ze erg mooi en vooral ook heel groot! ’s Middags moesten we naar de tandarts. De tandarts zei dat Bas’ en Laura’s tanden er heel mooi uitzagen. Bas had wel een beetje een gele gloed over zijn voortanden. Ik zei dat ik 2x per dag hun tanden poets en vroeg hoe dat kwam. De tandarts vroeg of Bas vaak thee drinkt. Toen ik “nee” zei, zei hij: “dan zal het wel van het roken zijn…”  Omdat er bij mij een foto gemaakt moest worden, waar Bas en Laura niet bij mochten zijn, heeft de tandarts even “op Bas en Laura gepast”. Ze kregen alvast een cadeautje, omdat ze het zo goed hadden gedaan, ze zijn in de wachtkamer en in de lege behandelkamer gaan kijken en toen mijn foto klaar was, mochten ze bij mij komen kijken in de röntgenruimte. Toen we de straat in fietsten, zagen we Jolanda, Tijn en Femm bij hun op de stoep staan. Laura wilde “met zonder mama” bij Tijn spelen en dus is Laura bij hen gebleven. Bas wilde met mij mee naar huis, maar eenmaal thuis, wilde hij toch ook bij Tijn gaan spelen, al durfde hij niet goed. Ik zei dat het maar aan de overkant van de straat is, dat hij heel snel weer thuis zou zijn als hij het toch niet leuk zou vinden. Jolanda ging met haar vader, Tijn, Femm, Bas en Laura even naar het speeltuintje en toen ik naar huis liep, hoorde ik Laura huilen omdat ze gevallen was. Ik ben naar haar toe gegaan en ben nog even mee naar het speeltuintje geweest, totdat Bas heel stoer vroeg: “mam, wanneer ga je nou?” Al vlug stonden Jolanda en Bas voor de deur: Bas had samen met Tijn “haai” gespeeld in de sloot en zijn broek was kletsnat en zijn schoenen waren doorweekt en zaten vol met zand. Ik heb Bas schone kleren aangedaan, en daarna is hij weer met Jolanda mee gegaan om nog even bij Tijn te spelen.
We zijn op 2 maart naar Monkey Town in Helmond geweest. Fanny, Maud en Lars en Erika, Niels en Isa waren er ook. Later kwamen ook Willemiek en Sanne nog even. Bas en Laura hebben fijn gespeeld, al was het wel héél erg druk! We hebben gezellig met zijn allen geluncht en ook daarna hebben ze nog een tijd gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative