Untitled
16 mei 2011
Onze 1e echo

Op 16 mei hadden we onze eerste echo. Wat was ik zenuwachtig! Omdat ik nog altijd misselijk was, gingen we ervan uit dat ons kleintje er nog wel zou zijn, maar het is toch heel fijn om bevestiging te krijgen dat het echt goed is. Wat een geweldig moment om voor de eerste keer ons kindje te zien, compleet met armpjes, beentjes, een kloppend hartje; wat een geweldig gevoel geeft dat! We dachten zelf dat we ongeveer 7,5 week zwanger waren op het moment van de echo, maar volgens de metingen die de echografist deed, was ons kleintje al zeker 10,5 week. Fijn om dichter bij de relatief veiligere periode van 12 weken te zijn, maar de zwangerschap gaat zo ineens wel wat snel ;)!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








de m m m m tjes schreef
01 jun 2011
 
lieve mark en marieke

leuk jullie site kunnen we alles meevolgen.
we hopen dat jullie stippie een beetje lief is en blijft voor mama.

liefs van ons
 
 
Nichtje Eline schreef
28 mei 2011
 
Lieve tante Marieke en oom Mark,

Ik vind het superleuk en spannend dat jij een baby in de buik hebt, tante Marieke. Ik heb al een paar keer aan mijn papa en mama gevraagd of ik 'm mag hebben als ie geboren is. Papa en mama zeggen van niet, maar ik hoop wel dat ik met jullie kindje mag spelen en knuffelen. Ik heb ook al aan mijn mama gevraagd of Stippeltje een keer bij ons mag komen eten of logeren. Dat lijkt me wel erg gezellig.
Ik heb nog even naar de echofoto gekeken en vind het wel een erg grote baby en ik vroeg me af of het niet te donker is in jouw buik, tante Marieke. Misschien is de baby wel bang in het donker.
Ik kan niet wachten tot de baby er is. Ik denk dat het een meisje is...........
 
 
Google Analytics Alternative