Untitled
12 maa 2017
week 275: 2 t/m 8 maart

We zijn op 2 maart naar Monkey Town in Helmond geweest. Fanny, Maud en Lars en Erika, Niels en Isa waren er ook. Later kwamen ook Willemiek en Sanne nog. Ondanks dat het eigenlijk te druk was, hebben Bas en Laura fijn gespeeld.
Op 3 maart hebben Bas en Laura fijn samen gespeeld. We hebben boodschappen gedaan en na het eten op de Wii gekart. Bas heeft een puzzel van 250 stukjes afgemaakt! Hij was daar vorige week aan begonnen, maar het was - behalve omdat het zoveel stukjes zijn - nog extra moeilijk, omdat het plaatje op de doos niet klopt met de afbeelding op de puzzel. Hij was helemaal trots; en ik ook!
Bas heeft op 4 maart weer fijn gezwommen. Hij moest weer even wennen na de vakantie en had moeite met afscheid nemen; voordat hij naar het zwembad ging, kwam hij iedere keer weer terug voor nóg een knuffel. Gelukkig kwam hij helemaal enthousiast weer terug: een deel van de les heeft hij in badje 4 gehad! Na de zwemles hebben we met zijn tweetjes boodschappen gedaan. ’s Middags had ik een uitje en is Mark met Bas en Laura bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Ze zijn bij de veiling in Mierlo geweest, waar oma werkt. Daarna zijn ze bij tante Monique, Esther en Lars op bezoek geweest. Ze hebben gezellig samen frietjes gegeten en zijn nog een lekker ijsje gaan eten.
Op 5 maart hadden we ’s middags een gourmet georganiseerd, nog voor opa van Aerle’s 65e verjaardag. Tante Willeke en oom Teun, tante Maartje, oom Tom en Eline en opa en oma Van Aerle kwamen gezellig bij ons gourmetten. Bas klaagde over keelpijn. Gelukkig heeft hij wel goed kunnen eten. Na het eten hebben Bas, Laura en Eline spelletjes gedaan en televisie gekeken. Na het toetje heeft Mark Bas en Laura alvast in bad gedaan en in bed gelegd, want vooral Bas was erg moe en klaagde over keelpijn en morgen moet/mag hij voor het eerst na de vakantie weer naar school. ’s Nachts is Bas heel veel wakker geweest, omdat hij zoveel last van zijn keel had.
Bas moest op 6 maart steeds huilen aan het ontbijt. Hij kon niet eten en niet drinken. Hij had geen koorts, maar wel veel last van zijn keel. En dus is hij maar thuis gebleven. Ik heb hem een paracetamolletje gegeven en toen ging het langzaam wat beter en heeft hij toch wat gedronken. Het was duidelijk te merken toen de paracetamol uitgewerkt was: Toen deed zijn keel weer meer pijn en had hij 38,5. Hij heeft een hele tijd op de bank liggen slapen, we hebben met zijn drietjes spelletjes gedaan en samen met Laura heeft hij televisie gekeken. Laura heeft een paar keer gezegd dat ze het een leuke dag vond “omdat ze nu de hele dag met Bas kon spelen”. Mark kwam eerder thuis van zijn werk en heeft ook nog even spelletjes gedaan met Bas en Laura. Ook ’s avonds heeft Bas niet veel gegeten. Na het eten hebben we op de Wii gekart en daarna is Bas lief gaan slapen.
Op 7 maart was Bas nog ziek, maar het ging wel al een stuk beter dan gisteren. Hij heeft ’s morgens niet gegeten, maar wel gedronken. We hebben Laura naar de Peuterspeelzaal gebracht en daarna hebben we met zijn tweetjes boodschappen gedaan. Bas heeft met de Lego gebouwd, we hebben een paar spelletjes gedaan en daarna hebben we Laura weer opgehaald. Bas heeft af en toe wat verhoging en staat helemaal onder de rode vlekjes! Net zo’n uitslag als toen hij allergisch bleek te zijn voor Amoxycilline. Zou hij allergisch zijn voor paracetamol? Die heeft hij gisteren 3x gehad. Bas en Laura hebben samen televisie gekeken, met de strijkkralen gespeeld en we hebben met zijn drietjes spelletjes gedaan. ’s Middags is oma Van Aerle gezellig even op bezoek geweest.
Bas wilde op 8 maart heel graag weer naar school. Hij had nog wel uitslag en zijn neus zat dicht, maar hij voelde zich verder weer goed en dus heb ik hem samen met Laura weer naar school gebracht. Hij vond het fijn om weer naar school te gaan en heeft ervan genoten. We hebben gezellig bij opa en oma Van Aerle geluncht, samen met tante Maartje en Eline. Toen we weer thuis waren, hebben Bas en Laura veel plezier gehad in bad. Bas heeft weer niet veel gegeten en ook niet veel gedronken. Na het avondeten was hij erg moe en dus hebben we hem na het eten maar meteen naar bed gebracht.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative