Untitled
25 maa 2017
week 277: 16 t/m 22 maart

Op 16 maart had Bas er moeite mee om weer naar school te gaan. Hij moest huilen in de klas omdat hij niet naar school wilde… Gelukkig heeft hij het toch naar zijn zin gehad. Na school kwamen oom Tom, tante Maartje en Eline op bezoek. We hebben lekker in de tuin kunnen zitten en Bas, Laura en Eline hebben fijn buiten gespeeld. Om te vieren dat ik een baan heb (!!!), hebben we lekker een stukje gebak gegeten.
We zijn op 17 maart bij de schoolbieb geweest, waar Bas en Laura enthousiast nieuwe boeken hebben uitgezocht. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn samen gespeeld. Ze zijn een tijdje buiten geweest en hebben veel met de Duplo gespeeld en gepuzzeld. Ook hebben we met zijn drietjes gezellig een spelletje gedaan.
Op 18 maart heeft Bas weer gezwommen. Het ging erg moeizaam met afscheid nemen. Hij ging aan mijn been hangen en moest huilen. Uiteindelijk ben ik met hem meegelopen tot bij het zwembad en daar heeft een badjuf hem van mijn been geplukt. Toch heeft hij weer goed zijn best gedaan. Hij heeft te horen gekregen dat hij nog een keer badje 3 gaat doen. Dat was wel te verwachten, want hij is van badje 1 naar badje 2 en van badje 2 naar badje 3 maar nét over gegaan en de andere 2 jongens in zijn groepje liggen duidelijk voor op Bas. Wel heel fijn dat hij dan weer bij Jens (die is tegelijk met Bas begonnen met zwemmen, maar was in badje 2 blijven zitten) en Teun en Djeano van school in het groepje zit. Na de zwemles hebben Bas en ik een nieuwe zomerjas en nieuwe sokken voor Bas en Laura gekocht, zijn we een cadeautje voor oom Anton gaan halen en hebben we boodschappen gedaan. Na de lunch zijn we gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Lucy was er ook. Mark, Bas en Laura zijn bij de hertjes in de wei geweest, omdat Bas voor het thema op school een foto wilde maken van hem met de hertjes erbij. ’s Avonds kwamen oma Van Aerle, tante Maartje en Eline oppassen, omdat Mark en ik een etentje hadden. Bas en Laura mochten lekker opblijven totdat zij er waren.
Mark, Bas en Laura zijn op 19 maart bij oom Anton, tante Monique, Esther en Lars op bezoek geweest; oom Anton was vandaag jarig. Omdat ze het gisteravond al gevierd hadden, was er vandaag verder geen bezoek en hebben Bas en Laura fijn met de Lego kunnen spelen. ’s Middags zijn Bas en Laura nog even met Mark mee naar oma Van Mierlo geweest en daarna hebben ze fijn in bad gespeeld. Oma Van Mierlo is ook nog even bij ons op bezoek geweest.
Op 20 maart hebben Bas en Laura fijn samen in de tuin gespeeld en geknutseld. Ook hebben we met zijn drietjes weer spelletjes gedaan.
Na school hebben we op 21 maart met zijn drietjes spelletjes gedaan. Daarna hebben Bas en Laura weer buiten gespeeld, al ging het vandaag wat minder goed en hadden ze regelmatig ruzie.
Op 22 maart kreeg Bas zijn rapport. Hij is heel goed vooruit gegaan in vergelijking met zijn vorige rapport. Vooral de Cito-uitslag was verrassend goed! Vorige keer zat hij ver onder het landelijk gemiddelde, nu zat hij in de hoogste score. Tussen de middag heeft Tijn gezellig bij ons een boterham gegeten. Daarna zijn Bas, Laura, Tijn en ik vertrokken naar het Wijkgebouw. We waren in totaal met 58 kinderen, die we verdeeld hadden over 2 groepen van 29. Onze groep is begonnen met knutselen in het Wijkgebouw: we hebben als bedankje voor de bakker een slinger gemaakt met een door ieder kind versierde, kartonnen boterham. Na het knutselen hebben we spelletjes gedaan, even binnen en daarna ook lekker buiten, voordat we met onze groep naar de bakker gewandeld zijn. Daar kregen alle kinderen ieder 3 bolletjes deeg die ze mochten kneden en versieren met zaadjes, pitjes en krentjes. Daarna mochten ze nog een eierkoek met jam versieren met allerlei snoepjes. Toen alle kinderen weer waren opgehaald, zijn Bas, Laura en ik weer naar het Wijkgebouw gewandeld om op te ruimen. Bas, Laura, Jule, Giel, Luca en Bram hebben fijn nog even buiten op het grasveld gespeeld. Weer thuis wilden Bas en Laura geen avondeten (ze hadden onderweg allebei al één van hun broodjes op); ze hebben lekker hun andere broodjes ook opgepeuzeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative