Untitled
11 apr 2017
week 279: 30 maart t/m 5 april

Op 30 maart was Tijn jarig. Bas was helemaal blij dat hij een feestje had op school. En Tijn trakteerde ook nog op ijsjes, dus Bas zijn dag kon niet meer stuk! Mark werkte thuis en dus hebben we weer gezellig met zijn vieren geluncht. Na school heeft Bas zelf weer naar huis gefietst. En thuis stond daar zijn nieuwe fiets! Mark is met hem een blokje om geweest om de fiets te testen: Bas kan zelf aanfietsen, alleen moet hij nog leren remmen. Hij remt niet door terug te trappen of met de handrem, maar door zijn voeten op de grond te zetten. Op zijn kleine fiets kan dat prima, maar deze fiets is daar wat te hoog voor. Na het avondeten zijn we met zijn vieren naar een speeltuintje in de buurt geweest. Bas op zijn (oude) fiets en Laura ook op haar eigen fiets. Op de terugweg zijn we even langs mijn nieuwe kantoor gegaan (ik heb vanmorgen mijn contract getekend, dus nu is het officieel!!!)
Ik heb op 31 maart voor de laatste keer bij de kleuterklassen “gewerkt”. Volgende week start ik met mijn nieuwe baan en dan is er even geen mogelijkheid om bij de kleuters te blijven werken. Aan het eind van de spelletjes moest ik nog even in Bas zijn klas bij de juf komen. Ik werd op haar stoel neergezet en toen kwamen àlle kleuters, ook die van juf Wilke en juf Eri, bij Bas in de klas. Daar zaten dan meer dan 60 kleuters, 3 juffen en 2 stagiaires om voor mij een liedje te zingen . Dat was zo mooi! Uit iedere klas kwamen 2 kindjes een kaart brengen, kinderen mochten nog wat zeggen en ik kreeg van verschillende kinderen een dikke knuffel. Om 11:30 uur was er een optreden van alle klassen in verband met het 50-jarig bestaan van de school. Bas is niet op het podium geweest, maar ik ben met Laura toch gaan kijken. We zijn met zijn drietjes broodjes gaan halen bij Jan Linders. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn samen in de tuin gespeeld. Na het avondeten kwam mijn baas mijn laptop brengen. Hij stapte de kamer binnen en Laura riep: “Oh! Maar dat is de papa van Sophie!” 
Bas heeft op 01 april weer fijn gezwommen. Laura is ook mee geweest. Ik heb Bas wat eerder uit de zwemles gehaald, zodat we op tijd op het station zouden zijn. Samen met tante Maartje, Eline en oma Van Aerle zouden we met de trein bij tante Willeke, oom Teun, Amy en Mila op bezoek gaan. We waren mooi op tijd om de trein van 09:55 uur te halen, maar de treinen reden helaas niet tussen Venlo en Helmond… We hebben bijna een uur op een bus naar station Helmond moeten wachten. Het was erg onduidelijk waar de bussen zouden komen en vooral ook wanneer, maar Bas en Laura vonden het wel prima; Bas vond het leuk dat hij ook nog in de bus mocht zitten . Gelukkig ging de rest van de treinreis wel goed. Oom Teun heeft tante Maartje, Eline, Bas en Laura op het station opgehaald met de auto en oma en ik gingen nog met de metro en de bus en uiteindelijk waren we zo’n 2 uur later dan gepland bij tante Willeke. We hebben er gezellig geluncht, de kindjes hebben fijn gespeeld en we hebben met zijn allen frietjes gegeten. Daarna zijn we weer naar huis gegaan. Gelukkig verliep de terugweg erg goed. Het was een lange dag, maar Bas en Laura hebben ervan genoten .
Op 02 april zijn we gezellig bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Daarna zijn we naar opa en oma Van Aerle geweest, waar ook tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Willeke en oom Teun waren. We zijn gezellig met zijn allen bij Diner Tijd in Asten gaan eten. Bas en Laura hebben goed gegeten en fijn in de speelhoek gespeeld.
Bas wilde op 03 april met Jule afspreken. Omdat ik bij de gemeente spullen op moest gaan halen voor Kinderspel en Bas, Laura én Jule niet alle drie op de fiets mee kon nemen, stelde de vader van Jule voor dat Bas bij hen kwam spelen. Maar dat wilde hij niet… Ook niet als hij maar heel even mee naar Jule zou gaan en ik hem op zou komen halen als ik terug kwam van de gemeente. De vader van Jule heeft Jule en Bas zijn fiets mee naar huis genomen; Bas, Laura en ik zijn bij de gemeente geweest en op de terugweg zijn we langs Jule gefietst. Bas en Jule fietsten allebei zelf mee naar ons en daar hebben ze fijn gespeeld. Na het avondeten zijn we met zijn vieren weer naar het speeltuintje geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld en zelf gefietst. Bas had het druk vandaag. Hij was tussen de middag heel serieus aan het vertellen dat hij niet wist of hij met Laura kon spelen, omdat hij ’s morgens al op het politiekantoor had gewerkt en dat hij dacht dat hij ’s middags ook moest werken, omdat een agent geen zin had. “Oh, ik krijg een mailtje”, zei hij toen hij naar zijn hand keek: “ik moet vanmiddag werken… van mijn baas Rens. Ik had vanmorgen een boef gevangen. Maar één kon ik niet vangen, want die kon heel hard rennen” 
Op 04 april hebben Bas en Laura fijn buiten gespeeld. ’s Middags kwam de aannemer om afspraken te maken voor de aanbouw: ze gaan begin mei beginnen. Na het avondeten zijn we fijn weer even naar het speeltuintje geweest.
We zijn op 05 april gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook. Na het eten hebben Bas en Laura fijn gespeeld. ’s Middags zijn we met Hilke, Finn en Lis naar het Zandbos geweest. Het was niet zo’n lekker weer, maar de kindjes hebben heel fijn gespeeld. Thuis hebben Bas en Laura nog een hele tijd fijn in de tuin gespeeld. Na het eten moest ik voor de eerste keer op kantoor gaan werken, waardoor Mark Bas en Laura alleen in bad gedaan heeft en naar bed gebracht heeft.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative