Untitled
14 apr 2017
week 280: 6 t/m 12 april

Op 6 april zijn we overgebleven met de LunchClub. Bas heeft gezellig gegeten en fijn gespeeld. Na school hebben Bas en Laura fijn samen gespeeld. We hebben met zijn drietjes gegeten, omdat Mark ging squashen en ’s avonds heb ik gewerkt en heeft Mark Bas en Laura in bed gelegd. Bas klaagde onder het eten dat hij het koud had en voordat hij naar bed ging, had hij heel erge buikpijn. Misschien dat hij er last van heeft dat hij nog altijd niet goed naar de wc gaat als hij eigenlijk wel zou moeten.
Bas kreeg op 7 april een brief dat ik mee mag als begeleidster op schoolreisje naar de Efteling. Hij was helemaal blij (en ik ook )! Na school zijn we bij de schoolbieb geweest, waar Bas weer een paar mooie boeken heeft uitgezocht. Hij klaagde ook vanmiddag nog over buikpijn, maar nadat hij goed naar de wc was geweest, was het gelukkig weer over.
Bas heeft op 8 april weer fijn gezwommen. Hij kwam helemaal stuiterend en hyper het zwembad uit. We hebben met zijn tweetjes boodschappen gedaan. ’s Middags zijn we gezellig bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Aan het eind van de middag kwamen tante Maartje, Eline en oma Van Aerle om op Bas en Laura te passen. Opa van Aerle en oom Tom zijn ook nog even gekomen en met zijn allen hebben ze gezellig frietjes gegeten. Na het avondeten zijn tante Maartje, Eline, oma, Bas en Laura nog even naar een speeltuintje in de buurt geweest, waar ze fijn gespeeld hebben.
Op 9 april had Bas zichzelf aangekleed en kwam hij zeggen dat hij ook de tafel al gedekt had . Bas en Laura hebben fijn buiten gespeeld, terwijl Mark in de tuin aan het werken was. ’s Middags zijn we gezellig samen met tante Maartje en Eline gaan geocachen. Het was erg mooi weer en we hebben een heel eind gelopen. We moesten onderweg vragen oplossen om de plek van de eindcache te vinden. We hebben pannenkoeken gegeten en nadat Bas en Laura hun buikjes vol hadden, hebben ze nog een hele tijd lekker in de tuin gespeeld.
Bas had op 10 april een studiedag. ’s Morgens hebben Bas en Laura fijn gespeeld met de Lego en de verkleedspullen die ze van tante Maartje gekregen hebben. Na de lunch zijn we met zijn drietjes gaan “speeltuin-hoppen”. Helaas was het eerste speeltuintje geen succes: de wipwap en de glijbaan waren helemaal ingesmeerd met mosterd . Laura was er helemaal verdrietig van en moest hard huilen. Gelukkig was het volgende speeltuintje wel schoon en daar hebben Bas en Laura heel fijn gespeeld. We hebben nog even in een volgend speeltuintje gespeeld voordat we naar de apotheek gingen voor Bas zijn drankje. Daarna zijn we bij nog een speeltuintje geweest en daar kwamen we Sjoerd en Eefje tegen. Bas en Laura hebben nog even met Sjoerd gespeeld en toen ze te wild werden, zijn we weer gegaan en hebben we nog 2 jurkjes gekocht voor Laura en 2 T-shirtjes voor Bas. Thuis hebben Bas en Laura nog even in de tuin gespeeld. Na het avondeten hebben Mark en Bas fijn weer eens op de Wii gekart.
Op 11 april hebben Bas en Laura heel fijn samen gespeeld na school. Ze hebben in de tuin gespeeld, met de Lego en de PlayMobil. Op een gegeven moment lag Bas op de bank en stond Laura voor de bank. Ik hoorde een klap en toen begon Laura hard te huilen. Bas had haar geduwd en Laura viel met haar hoofd op de tafelrand. Ze had een snee in haar voorhoofd. Bas vond het heel erg en moest hard huilen. Na het avondeten zijn we met zijn viertjes naar een speeltuintje geweest.
We zijn op 12 april gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen, samen met tante Maartje en Eline. Na de lunch hebben Bas en Laura nog even gespeeld en daarna zijn we bij ome Piet en tante Willy op bezoek geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative