Untitled
10 mei 2017
week 282: 20 t/m 26 april

Op 20 april was de uitslag van de enquête over het invoeren van het continurooster bekend. Een tijdje terug konden we aangeven of we voor of tegen waren. Ik heb Bas toen laten kiezen en hij wilde heel graag tussen de middag gewoon fijn thuis eten, en dus heb ik tegen gestemd. De meeste ouders hebben voor gestemd en dus gaat er toch een continurooster komen. Bas was er erg verdrietig om. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook niet fijn vind; ik vind het altijd wel erg gezellig om Bas en Laura tussen de middag weer even thuis te hebben. Aan de andere kant is het natuurlijk weer handig als je niet 4x per dag naar school hoeft, zeker als het slecht weer is. Het zal even wennen zijn voor ons allemaal en dan vindt Bas het vast ook leuk. Na school kwamen tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben fijn geknutseld en in de tuin gespeeld. Omdat ik ’s avonds moest werken, heeft Mark Bas en Laura in bed gelegd.
Op 21 april kwam Jule bij ons spelen. Bas, Laura en Jule hadden een hut gemaakt van het huisje boven de glijbaan met een deken, hebben in de zandbak gespeeld, op de trampoline gesprongen en op fietsjes, driewielers en de step rondgecrosst. Binnen hebben ze met het keukentje gespeeld en gingen ze “gourmetten”. Ze hebben een puzzel gemaakt en met de Duplo gebouwd; het was één grote bende, maar ze hebben wel heel fijn gespeeld! Bas was een beetje stout toen Jule weer weg was. Hij heeft op de grond gespuugd en hij had Laura gebeten . Gelukkig was hij er wel eerlijk over.
Bas heeft op 22 april weer fijn gezwommen. Na de zwemles zijn Laura en ik vertrokken naar Krimpen aan de IJssel, omdat tante Willeke jarig was. Bas en Mark bleven thuis. Ze hebben samen geluncht en daarna heeft Mark Bas naar Jule gebracht, omdat hij op haar kinderfeestje mocht komen. Bas had er heel veel zin in en hij zei na de zwemles al dat hij niet tot ’s middags wilde wachten, maar dat hij meteen naar het feest wilde . Hij is lief geweest en heeft het goed naar zijn zin gehad. Ze hebben gesjoeld, snoepsushi gemaakt en ze moesten een “parcoursje” afleggen. Dat vond Bas heel leuk. Hij heeft ook een tijdje alleen binnen gespeeld, maar hij had toch een heel fijne middag gehad. Mark heeft hem weer opgehaald en daarna hebben ze met zijn tweetjes pizza gegeten. Mark heeft Bas nog in bad gedaan en daarna mocht hij nog opblijven, totdat Laura en ik ook weer thuis waren.
Op 23 april zijn we naar Burgers Zoo in Arnhem geweest. We hebben een leuke dag gehad! We hebben heel veel dieren gezien en Bas en Laura hebben ook fijn in de (binnen- en buiten-)speeltuinen gespeeld. Toen we bij de leeuwen waren, gingen ze net de leeuwen voeren. De leeuwen werden apart gezet, er werden stukken vlees in hun verblijf gelegd en toen de leeuwen daarna weer in hun verblijf konden, gingen ze op zoek naar het vlees. Vlak voor het raam begonnen een mannetje en een vrouwtje ruzie te maken, wat er erg indrukwekkend uitzag. We hebben thuis lekker nog frietjes gegeten, Bas en Laura hebben nog heel even gespeeld en daarna zijn ze lief gaan slapen.
Mark had op 24 april een dag vrij en ik heb de hele dag op kantoor gewerkt. ’s Morgens hebben Bas en Laura fijn buiten gespeeld, terwijl Mark in de tuin aan het werk was. Ze hebben met zijn drietjes boodschappen gedaan en zijn gaan geocachen. Bas en Laura zijn erg lief geweest en hebben een fijne dag gehad!
Op 25 april kwam oma Van Mierlo ’s morgens vroeg. Bas, Laura en ik zijn achter haar aangereden naar de garage in Asten, waar haar auto naar toe moest. Vanuit de garage is oma met ons mee gereden en heb ik Bas, Laura en oma naar Bakel gebracht. Bas en Laura hebben een tijdje bij oma gespeeld, zodat ik nog wat uren kon werken. Ze hadden de Playmobil en het poppenhuis meegenomen en hebben heel lief gespeeld. Tussen de middag hebben ze brood en pannenkoeken gegeten. ’s Middags heb ik ze weer opgehaald en thuis hebben ze ook nog fijn gespeeld.
Bas, Laura en ik zijn op 26 april naar het ziekenhuis geweest voor een voorlichtingsfilmpje en een gesprek met de anesthesioloog voor Laura’s operatie van volgende week. Bas vond het heel interessant. Ook lieten ze een kapje zien waarmee de narcose gegeven wordt, ze kregen een klemmetje op hun vinger waarmee ze de zuurstof en hartslag kunnen meten tijdens de operatie en ze kregen allebei 2 kleurplaten. Op de terugweg hebben we een boodschap gedaan en zijn we bij oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld. Daarna zijn we oma Van Mierlo op gaan halen en hebben we haar naar de garage gebracht om haar auto weer op te halen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative