Untitled
10 mei 2017
week 283: 27 april t/m 3 mei

Op 27 april was Mark thuis vanwege Koningsdag. Hij heeft de stenen van het tuinpad er alvast uitgehaald, omdat ze bijna met de aanbouw gaan beginnen. Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld terwijl Mark daarmee bezig was en Bas heeft ook geholpen door de halve steentjes te sjouwen . Na de lunch zijn we gaan geocatchen. Het was een leuke route, niet te lang, en Bas en Laura hebben heel actief mee gezocht. Daarna zijn we gezellig met zijn viertjes bij de Chinees gaan eten. Bas en Laura zijn daar ook heel lief geweest, hebben goed gegeten en fijn gespeeld in de speelhoek.
Bas en Laura zijn op 28 april even mee naar kantoor geweest. Omdat Maarten mij wat uit wilde leggen, nam hij Bas en Laura mee naar de keuken en gaf ze allebei een tablet/telefoon zodat ze een filmpje konden kijken. Daarna zijn we boodschappen gaan doen. Laura zat in het winkelwagentje en scande de boodschappen en Bas pakte de spulletjes die we nodig hadden uit de schappen. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn gespeeld, al ging het er af en toe echt té wild aan toe en kwam er regelmatig iemand uithuilen. In de tuin hebben ze zich nog even flink uitgeleefd, al ging het ook daar af en toe mis. Na het avondeten kwamen opa en oma Van Mierlo nog gezellig even op bezoek.
Op 29 april ben ik met oma Van Aerle bij tante Willeke gaan poetsen. Bas en Laura hebben ’s morgens in de tuin gespeeld, toen Mark daar aan het werken was. ’s Middags zijn ze bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest en hebben er gezellig gegeten.
Ook op 30 april heeft Mark in de tuin gewerkt en hebben Bas en Laura fijn buiten gespeeld. Na het sporten heb ik Bas en Laura in bad gedaan. Ze waren erg wild en druk… ’s Middags zijn opa en oma Van Aerle gezellig wat komen drinken. Bas wilde vandaag “papa” spelen. Ik moest dan als ze naar bed gingen zeggen wie “de beste papa” was. Bas begon met het tekenen van een mooi groot hart voor mij. Toen Mark ook een hartje tekende, zette Bas er eerst zijn eigen naam bij en streepte daarna het hartje van Mark weer door . Natuurlijk had Bas gewonnen…
Op 1 mei ben ik met Bas en Laura naar Monkey Town geweest. Het was helemaal niet druk en ze hebben heel fijn kunnen spelen! Op de terugweg hebben we boodschappen gedaan en hebben we (laat) thuis geluncht. Bas en Laura hebben gezellig samen zitten kleien, met de Duplo en in de tuin gespeeld.
We zijn op 2 mei bij opa en oma Van Aerle gezellig wat gaan drinken. Bas en Laura hebben fijn met de Lego gespeeld en televisie gekeken. Toen Bas overeind kwam toen hij naast de tafel gebukt zat, heeft hij zijn hoofd heel hard gestoten! Hij heeft (alweer) een dikke bult achter zijn oor. Hij moest heel hard huilen en heeft een tijd bij mij op schoot gezeten om te koelen en toen ging het gelukkig weer. We hebben boodschappen gedaan en na de lunch hebben Bas en Laura thuis nog even televisie mogen kijken. Ook hebben ze weer fijn samen spelletjes gedaan, met de Duplo gespeeld en tussen de buien door even in de tuin gespeeld.
Op 3 mei moesten we al vroeg op: om 07:00 uur zaten we met zijn vieren al in de auto onderweg naar het ziekenhuis, waar Laura’s amandelen geknipt worden. Bas en Mark hebben ons bij het ziekenhuis afgezet en zijn daarna weer naar huis gegaan. Ze hebben samen een geocache-route gedaan en na de lunch zijn ze naar de stort geweest. Om 14:00 uur mocht Laura weer naar huis en kwamen Mark en Bas ons weer ophalen. Omdat ik bij Laura achterin de auto moest zitten, mocht Bas op de bijrijdersstoel zitten. Wat vond hij dat leuk! ’s Middags kwamen oma en opa Van Aerle en oma Van Mierlo op bezoek. Ze kwamen kijken hoe het met Laura ging en ze hadden ook voor Bas een cadeautje meegenomen! Toen het bezoek weer weg was, ben ik samen met Bas naar de juwelier geweest, om het ringetje dat we voor Laura gekocht hadden te ruilen voor een grotere maat. Bas heeft nog even gepuzzeld, heel veel voor Laura geknutseld en met haar mee televisie gekeken, voordat hij naar bed ging.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative