Untitled
07 jul 2017
week 288: 1 t/m 7 juni

Op 01 juni kwam de schoolfotograaf. Bas en Laura zijn allebei apart op de foto gegaan en met hun klas. Toen ik ze tussen de middag kwam ophalen, zei Bas tegen mij dat hij niet samen met Laura op de foto was geweest, terwijl broertjes en zusjes wél samen op de foto mochten. De fotograag zou in de middagpauze Bas en Laura nog even op de foto zetten, omdat Laura alleen ’s morgens naar school gaat. We hebben een tijdje buiten op Laura gewacht, maar ze kwam maar niet. Ik vroeg haar juf of ze weer in het overblijflokaal was, maar dat was niet zo, zei juf Wilke. Samen zijn we Laura gaan zoeken en ze stond met haar rugzakje om helemaal alleen op de drempel van haar klaslokaal. Ze was netjes in de rij gaan staan, maar toen de juf met de kindjes naar buiten liep, is Laura blijven staan. Bas en Laura moesten in het busje van de fotograaf en de fotograaf heeft een heel lied gezongen voor Bas over 2 motten in een oude jas; “haar noem ik Charlotte, en hem noem ik Bas”… Na school kwamen Tijn en Femm bij ons in het zwembad spelen. Ze hebben veel plezier gehad!
Op 02 juni had Bas sportdag en sponsorloop. Mark heeft hem weggebracht en is Bas aan blijven moedigen bij de sponsorloop, samen met opa en oma Van Aerle en tante Maartje. Bas heeft het super goed gedaan: hij had 6 rondjes gerend van 400 meter en daarna heeft hij nog de hele ochtend leuke spelletjes gedaan. Tijn is met ons mee naar huis gereden en heeft gezellig bij ons geluncht. Bas, Laura en Tijn hebben nog even samen gespeeld en toen kwam Jolanda Tijn weer ophalen. Tante Maartje, oom Tom en Eline kwamen op bezoek en Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld in het zwembadje en onder de sproeier. Bas had een chocolade medaille gekregen van tante Maartje en daar was hij héél blij mee . De eigenlijke medaille moest in de koelkast, omdat de chocola begon te smelten, en dus had Bas alleen het lintje om. Hij mocht het lintje van mij in bed niet omhouden, maar toen hij zaterdags wakker werd, moest hij meteen zijn medaille weer om .
Bas heeft op 03 juni weer fijn gezwommen. Ze zijn in badje 4 gaan oefenen. Dat vond Bas wel even spannend, omdat hij het niet verwacht had, maar het ging wel goed, zei Bas. We hebben met zijn tweetjes boodschappen gedaan en na de lunch zijn we met zijn vieren naar de Ikea geweest. Daar moesten we nog wat kussens kopen voor Laura’s cadeautje. Daarna zijn we doorgereden naar Leon, waar we uitgenodigd waren voor een barbecue samen met Lizet, Jeroen, Kim en Karlijn en Bas, Sandra, Sven, Femke en Esmee. De kindjes hebben goed gegeten en fijn gespeeld. Bas, Laura en Karlijn “sliepen” met zijn drieën in een tweepersoonsbed; dat was de bedoeling althans. Bas en Karlijn hebben nog een hele tijd liggen kletsen, wat we mooi konden volgen op de babyfoon van Jeroen en Kim. Uiteindelijk hebben we Laura, die wel sliep, in het midden gelegd en toen zijn Bas en Karlijn ook gaan slapen.
We zijn op 04 juni bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. We hebben er gezellig wat gedronken en zijn daarna nog even bij het huis gaan kijken wat opa en oma gekocht hebben. Opa en Lars hebben er al aardig wat gesloopt en er moet nog veel aan gebeuren. Bas en Laura hebben er heel fijn rondgerend. Na de lunch zijn we naar de verjaardag van oma Van Aerle geweest. Tante Maartje, Eline, tante Willeke, oom Teun en Daan waren er ook. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld, ook een tijdje op de daktuin. We hebben gezellig nog met zijn allen frietjes gegeten en daarna zijn we weer naar huis gegaan.
We zijn op 05 juni, tweede pinksterdag, naar het Dolfinarium in Harderwijk geweest. Bas en Laura hebben genoten! We zijn eerst naar de Dolfijnenshow geweest, die erg mooi was. Daarna naar een vage show, die niet zo heel spannend was, en toen naar een theatervoorstelling met zeeleeuwen, die wel weer erg leuk was. Ook hebben we nog een voorstelling met walrussen gezien; wat een GROTE beesten zijn dat! Bas heeft roggen geaaid en ze hebben fijn in de speeltuintjes gespeeld. Op de terugweg hebben we nog bij de McDonald’s gegeten en toen was het feestje compleet. 
Op 06 juni wilde Levi met Bas afspreken. Omdat Bas niet bij Levi wilde spelen, heeft Jessy Levi naar ons gebracht. Ze heeft Laura ook met de auto meegenomen, omdat ze op het schoolplein heel fijn in een grote plas gespeeld had en tot aan haar liezen kletsnat was . Bas, Laura en Levi hebben fijn gespeeld. Ze hebben ook fijn in de tuin gespeeld: ze waren in de stromende regen op de trampoline aan het springen…
We zijn op 07 juni gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Na de lunch heeft Bas met Eline een muziekfilmpje opgenomen . We zijn nog even naar de kindermiddag geweest bij Albert Heijn, waar de nieuwe kinderhoek geopend was. Bas en Laura hebben er even gespeeld en geluisterd naar een verhaaltje dat voorgelezen werd.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative