Untitled
07 jul 2017
week 289: 8 t/m 14 juni

Op 08 juni kwamen Gidus en Rob weer om aan de aanbouw te werken. Bas en Laura waren weer helemaal blij en gingen voor het ontbijt al in de tuin spelen. We hebben gezellig met zijn allen geluncht, Mark was ook thuis. Bas had voor Danique een hartje getekend en die aan haar gegeven .
Er was op 09 juni weer een optreden in verband met het 50-jarig bestaan van de school. Toen ik Laura bij de Peuterspeelzaal had opgehaald, zijn we met zijn tweetjes gaan kijken. Thuis hebben Bas en Laura in de tuin gespeeld, vooral ook om naar Gidus en Rob te kijken.
Op 10 juni zijn Bas en ik na de zwemles met zijn tweetjes boodschappen gaan doen. Hij glunderde weer helemaal toen hij juf Amber bij de Jumbo zag . ’s Middags hebben Mark en ik Bas en Laura naar oma Van Mierlo gebracht, waar ze vannacht gaan logeren, omdat wij naar Guus Meeuwis gaan. Ze hebben heel lief gespeeld met de Playmobil die ze graag mee wilden nemen en ze hebben fijn gepuzzeld. Ze hebben gesmuld van de pannenkoeken en zijn pas heel laat gaan slapen…
Mark en ik zijn Bas en Laura op 11 juni weer op gaan halen. ’s Middags vierden we Laura’s 4e verjaardag alvast. Na de lunch heeft Laura ons cadeau (een tipi-tent) en Bas zijn cadeau (strijkkralen) gekregen; ze was er heel blij mee! Later kwam het bezoek, waar ze ook heel mooie cadeaus van gekregen heeft. Bas, Laura, Esther en Eline hebben fijn samen gespeeld en we hebben gezellig nog met zijn allen gegeten.
Op 12 juni was Bas zijn schoolreisje. Omdat de school 50 jaar bestaat, gingen ze met de hele school naar de Efteling! Ik ging mee als begeleiding en Bas zat bij mij, Jolanda, Tijn en Rick in het groepje. We gingen met een dubbeldekker en op de heenweg zaten Bas en ik bovenin de bus helemaal vooraan! In het park zijn we de hele dag met zijn vijven gebleven. We zijn in Droomvlucht geweest, met het treintje het park rondgereden, in de Polka Marina en de Oldtimers geweest, het poppenfestival (samen met juf Karina en Bas mocht ook nog met haar in het wagentje!), monseigneur Cannibal en het sprookjesbos. Toen het bijna tijd was om weer naar het verzamelpunt te gaan, keek Jolanda op de kaart hoe we het sprookjesbos uit moesten en scheurde toen de plattegrond in drieën, zodat Rick, Tijn en Bas alle drie nog wat hadden om aan Holle Bolle Gijs te geven. Die was zo populair, dat ze zelfs de afvalbakken leeghaalden . Maar toen Holle Bolle Gijs zijn buik vol had, waren we verdwaald… ondanks dat waren we als allereerste terug bij het verzamelpunt, waar we nog een lekker zakje chips kregen. We zijn met zijn allen weer naar de bussen gelopen. Op school stonden oma Van Aerle, tante Maartje, Eline en Laura ons op te wachten. Het was een erg geslaagde dag!
Op 13 juni zijn Bas, Laura en ik na school samen met Jule, Charlotte en Cathelijne naar het wijkgebouw gegaan om alvast wat voor te bereiden voor de straatspeeldag van morgen. Bas, Laura en Jule hebben fijn rondgecrosst op de skelter, driewielers en fietsjes die we alvast meegenomen hadden; al hadden ze wel regelmatig ruzie over wie waar op mocht.
Laura werd 4 jaar op 14 juni én het was straatspeeldag. Na school is Bas met Jule en Charlotte mee naar het Wijkgebouw gekomen, waar we met zijn allen gepicknickt hebben. Om 13:30 uur waren alle kinderen aanwezig en begon de middag. Bas en Laura zaten bij Jolanda, Tijn en Femm in het groepje met nog 6 andere kinderen. Er werd een dansje geleerd door DéDé-Dance, er was een stormbaan/springkussen, een opblaasbaar twisterspel, een skippyballenrace, er waren heel veel fietsjes/loopauto’s/steps/skelters om op straat te spelen, de straat werd met stoepkrijt versierd en er was een ambulance, waar van alles werd uitgelegd. Ook waren er 2 sloopauto’s die ze mochten wassen. Toen de spelletjes waren afgelopen, hebben we met zijn allen frietjes gegeten. Linda riep Laura bij zich, zette haar op een tafel en toen hebben alle kindjes en hulpouders “lang-zal-ze-leven” voor haar gezongen . Alle kindjes samen (100 in totaal) hebben het dansje wat ze geleerd hadden nog een keer samen gedanst als afsluiting van een erg geslaagde middag met mooi weer. Mark heeft Bas en Laura na zijn werk opgehaald. Toen ik ook thuis was na het opruimen, zijn we met zijn vieren naar de frietzaak geweest. Mark en ik hebben er gegeten en Bas en Laura wilden alleen nog drinken, een milkshake en een ijsje na de friet die ze ’s middags al gehad hadden.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative