Untitled
08 jul 2017
week 291: 22 t/m 28 juni

Op 22 juni mochten Bas en Laura ’s middags met hun zwemkleren naar school komen. Alle kleuters gingen samen met water spelen. Ze mochten een waterspeeltje meenemen en hebben het super fijn gehad. Na school is Jule bij ons komen spelen. Met zijn drieen hebben ze onder de sproeier doorgerend, met de buikschuifbaan gespeeld en ruzie gemaakt wie er op de schommel mocht… Er lag een kaart voor Bas in de brievenbus: hij mag bij Levi op het kinderfeest komen! Wat was hij blij! De moeder van Levi liet weten dat ze in totaal met 10 kinderen naar Kidsplaza gaan.
Bas klaagde op 23 juni dat zijn schoenen te strak zaten. We zijn ’s middags naar Fratelli geweest, waar zijn voeten gemeten werden. Hij zat ergens in de 26, maar ze adviseerden maat 27 te kopen. De schoenen die Bas nu heeft, zijn maat 27. De verkoper vroeg of er misschien wat in zijn schoenen zat en dus ben ik naar buiten gelopen om zijn schoenen leeg te kiepen. Ik kiep er elke dag zand uit, maar ik haal het zooltje er nooit uit. Dat deed ik deze keer op advies van de verkoper wel en daar kwam me toch een bult zand uit! We hebben toch nieuwe schoenen gekocht, omdat deze er niet meer zo heel mooi uitzien en omdat hij, ook zonder het zand, niet heel veel ruimte meer had in zijn oude schoenen. Hij had dezelfde schoenen uitgekozen als Rick en Hessel uit zijn klas. Hij wilde ze heel graag aan, maar dat mocht hij niet, omdat hij straf had: Hij kwam zeggen: “Laura heeft bij de aanbouw wat met de deur gedaan en toen viel er wat naar beneden”. Toen ik ging kijken, bleek dat de glaslatten (die nog los zaten, omdat er nog geen glas in de deur zit) op de grond gevallen waren. Later bleek dat Bas zelf de deur had open- en dichtgemaakt… Hij mag er sowieso niet komen, maar als hij dan ook nog komt zeggen dat Laura het gedaan heeft, dan maakt dat het nog erger .
Bas heeft op 24 juni weer fijn gezwommen. Ook vandaag zijn ze weer in badje 4 gaan oefenen. We hebben met zijn tweetjes boodschappen gedaan en Bas was helemaal verdrietig dat hij juf Amber niet gezien had bij de Jumbo, want hij wilde zijn nieuwe schoenen zo graag laten zien. En dus heeft hij ze maar aan de caissière laten zien. Na de lunch zijn we bij tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek geweest. Bas, Laura en Eline hebben fijn in de tuin gespeeld. Weer thuis hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld en daarna hebben we lekker pannenkoeken gegeten.
Op 25 juni zijn Bas en Laura ’s morgens met Mark bij opa Van Mierlo geweest. Daarna zijn ze gaan geocatchen bij het kabouterbos in Bakel. ‘s Middags zijn we met zijn vieren naar de open dag van het Fletcher Hotel gegaan. We hebben Bas en Laura de kapel laten zien waar we getrouwd zijn, hebben hotelkamers bekeken, Bas en Laura hebben fijn op het springkussen gespeeld en ze zijn mooi geschminkt.
Bas had op 26 juni last van zijn enkel en strompelde maar wat rond. Waarschijnlijk komt het omdat hij aan zijn nieuwe schoenen moet wennen, maar hij wilde toch per se zijn nieuwe schoenen aan naar school. We zijn overgebleven met de LunchClub en toen had ik zijn oude schoenen meegenomen, die hij toch wel heel graag aan wilde trekken! We hebben ook de schoolbieb nog gedaan.
Op 27 juni zijn we nog een keer overgebleven. Na school zijn we bij Ellen geweest om Bas zijn haar te laten knippen. We hebben er wel heel lang over gedaan om er te komen: er was een storing aan het spoor, waardoor 5 spoorwegovergangen gesloten waren en we een heel eind om hebben moeten rijden. Bas en Laura vonden het toch wel heel bijzonder toen we op de terugweg tussen de gesloten spoorwegovergangen doorgestuurd werden door 2 politieagenten.
We hebben op 28 juni gezellig bij opa en oma Van Aerle geluncht, samen met tante Maartje en Eline.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative