Untitled
20 jul 2017
week 292: 29 juni t/m 5 juli

Op 29 juni deed Bas op school de handstand. Hij zakte door zijn armen en had zijn hoofd flink gestoten op de stoeptegels. Toen ze gingen koelen, kwam ik langs school en ben ik even naar Bas gegaan om hem te troosten. ’s Middags kwam Jule bij Bas spelen en Davi bij Laura. Het was erg druk, maar ze hebben vooral heel fijn gespeeld.
Bas was op 30 juni op het schoolplein gevallen met een fiets. Zijn arm was afgeschaafd en juf Eri had er een verband omheen gedaan. ’s Middags was Mark vrij en zijn we in Bakel gaan geocatchen. Na het eten zijn we ook nog even naar een speeltuintje geweest.
Op 01 juli ben ik weer met Bas naar de zwemles geweest en hebben we gezellig met zijn tweetjes boodschappen gedaan. ’s Middags kwamen tante Maartje en Eline op bezoek; Bas, Laura en Eline hebben cakejes gebakken.
We zijn op 02 juli gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Daarna zijn we gezellig ook nog bij opa en oma Van Aerle geweest, waar ook tante Maartje, Eline, tante Willeke, oom Teun en Daan waren.
Op 03 juli zijn we voor de laatste keer overgebleven met De LunchClub. Na de lunch was het “wisselmiddag” en mocht Bas alvast een middagje in groep 2/3 bij juf Esther zitten. Hij vond het heel leuk! ’s Middags kwamen opa en oma Van Aerle gezellig even op bezoek.
Bas zei op 04 juli: “Ik weet wat “man” is in het Engels”. Toen ik hem vroeg wat dat dan was, zei hij: “Man”. Toen zei Laura: “Ik weet wat “vrouw” is in het Engels”. Toen ik haar vroeg wat dat dan was, zei ze: “Mega Mindy!” . Bas en Laura kregen hun rapport. Bas had een erg goed rapport. Hij was mooi vooruitgegaan ten opzichte van het vorige rapport en ook de CITO was weer erg goed! Bas en ik hebben Laura na school naar Jonah gebracht, waar ze gaat spelen. Bas vond een middagje met mama alleen wel fijn; hij wilde graag samen zijn rapport bekijken en wat was hij trots toen ik hem liet zien hoe goed het was! Daarna hebben we gezellig spelletjes gedaan.
Op 05 juli was het feest op school, vanwege het 50-jarig bestaan van de school, met ranja, chips, friet en een snack. Met alle kinderen van de school hebben ze een enorme stellage gebouwd met bamboestokken en ballonnen. Na school zijn we bij opa en oma Van Aerle geweest. Na de lunch is oma even mee geweest naar de Intertoys voor een kraamcadeautje voor Pleun, waar Bas en Laura al uitgebreid de Lego bekeken hebben, want dat willen ze kopen van hun rapportgeld. Bas wilde graag de sprinter, maar die was € 100… Dan moet hij toch echt meer dan één goed rapport hebben …








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative