Untitled
21 jul 2017
week 293: 6 t/m 12 juli

Op 06 juli zijn Bas, Laura en ik bij Pleun op kraamvisite geweest. Bas, Laura, Dieks en Aukje hebben heerlijk met water gekliederd; ze hebben de planten water gegeven en de tafels geschrobd. Ze waren kletsnat toen we weer naar huis gingen .
We zijn op 07 juli na school bij Agnes, Lisa en Tim gaan spelen. Ook daar hebben ze met water gespeeld en gezellig met zijn vieren aan tafel zitten kleuren. We hebben boodschappen gedaan, met zijn drietjes gezellig buiten gegeten (Mark had een bbq van zijn werk) en fijn nog even gespeeld.
Op 08 juli was de laatste zwemles voor de zomervakantie. Het was discozwemmen van 09:00 tot 11:00 en Bas heeft het de volle 2 uur volgehouden. Hij vond het heel leuk! ’s Middags zijn Bas, Laura en ik samen met Geert en Jule naar de Speuldries geweest en ’s avonds hebben we gezellig met zijn vieren gebarbecued.
We zijn op 09 juli op de fiets naar opa en oma Van Mierlo geweest, waar we gezellig wat gedronken hebben.
Ook op 10 juli zijn we nog een keer overgebleven met De LunchClub. We hebben de schoolbieb gedaan en daarna konden Bas en Laura dan eindelijk een cadeautje gaan kopen voor hun rapportgeld. Bas was helemaal blij dat hij de bus met caravan van de Lego kon kopen!
We zijn op 11 juli na school naar het nieuwe huis van Jolanda, Martijn, Tijn en Femm gaan kijken. Bas, Laura, Tijn en Femm hebben fijn gespeeld.
Op 12 juli regende het héél hard! Bas had het afscheid van juf Karina gevierd en ook van Rick, die gaat verhuizen. Ik heb Bas en Laura naar opa en oma Van Aerle gebracht, waar ze geluncht hebben. Daarna heeft Mark ze opgehaald en Bas naar het kinderfeestje van Levi gebracht. Ze zijn naar KidsPlaza geweest. Bas heeft een super leuke middag gehad! Ze hebben taart gegeten, fijn gespeeld en gezellig nog frietjes gegeten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative