Untitled
21 jul 2017
week 294: 13 t/m 19 juli

Op 13 juli zijn tante Maartje, Eline, opa en oma Van Aerle na school gezellig op bezoek geweest.
Het was de laatste schooldag voor de zomervakantie op 14 juli! We hebben lekkere broodjes gehaald voor de lunch. In de winkel waren Bas en Laura héél druk en ook thuis waren ze erg druk en vervelend. Er werd veel geruzied en gehuild .
Ook op 15 juli waren Bas en Laura ’s morgens vervelend. Gelukkig hebben ze later wel lief met de Lego gespeeld. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest en samen met tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Willeke, oom Teun en Daan zijn we gezellig naar de Chinees geweest.
Op 16 juli zijn Bas en Laura met Mark bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Daarna zijn ze ook nog bij tante Monique, oom Anton, Esther en Lars geweest. Opa en oma Van Mierlo zijn ’s avonds nog even op bezoek geweest.
We zijn op 17 juli bij Annemarie (van De LunchClub) wat gaan drinken. Bas en Laura hebben met Roos (14 jaar) appelflappen gebakken en met de playmobil gespeeld. Toen ik boodschappen deed, zijn ze met Annemarie en Roos nog even naar een speeltuintje geweest. Thuis zei Bas dat hij Roos het liefste meisje van de wereld vond . ’s Middags kwam Jule bij ons spelen. Bas, Laura en Jule hebben lekker onder de sproeier doorgerend en met water gekliederd.
Op 18 juli moest ik op kantoor werken. Bas en Laura zijn met tante Maartje, Eline en oma Van Aerle naar de bioscoop geweest! Ze zijn bij “the minions” geweest. We hebben met zijn allen geluncht en later hebben Bas en Laura fijn in het zwembad gespeeld en onder de sproeier doorgerend.
We zijn op 19 juli bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Bas, Laura en Eline hebben fijn op de daktuin gespeeld. ’s Middags zijn we naar Esthers verjaardag geweest. Bas en Laura hebben heel fijn op de Wii gespeeld. We hebben met zijn allen gezellig nog frietjes gegeten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative