Untitled
04 aug 2017
week 295: 20 t/m 26 juli

Op 20 juli hebben Bas en Laura heel lief gespeeld. ’s Middags zijn we met zijn drietjes naar het centrum geweest om T-shirts voor Bas en Laura te kopen. Bas wilde graag zelf op zijn oude fiets gaan. Hij heeft het super goed gedaan en op de terugweg zijn we zelfs over de Helmondseweg gefietst. Het was niet druk en hij luisterde heel goed. We zijn op de terugweg ook nog bij een paar speeltuintjes gestopt.
Bas had Laura op 21 juli in de wc geduwd toen ze zat te plassen . Omdat hij in eerste instantie zei dat hij het niet gedaan had, moest hij extra lang in de hoek: 1 minuut omdat hij haar had geduwd en 5 minuten omdat hij gelogen heeft. Hopelijk leert hij het liegen zo af… ’s Middags zijn we samen met Lieke, Julian en Sophie naar De Speuldries geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. Julian was uit het klimrek gevallen en had zijn pols gebroken; dat was even flink schrikken! Bas was in de speeltuin languit in een grote plas water in de zandbak gevallen en Laura gleed thuis uit in het zwembadje, toen ze haar voeten wilde schoonspoelen.
Op 22 juli zijn we bij Julian op ziekenbezoek geweest. ’s Middags hebben Bas en Laura lekker in het zwembadje gespeeld.
We zijn op 23 juli bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Daarna zijn we in Bakel gaan geocatchen.
Op 24 juli zijn Bas, Laura en ik bij oom Tom, tante Maartje en Eline op bezoek geweest. Oma Van Aerle kwam ook gezellig nog even. Bas en Laura waren erg druk vandaag en hebben veel ruzie gemaakt.
Ik heb op 25 juli de hele dag op kantoor gewerkt. Mark had zijn eerste vakantiedag en is samen met Bas en Laura naar Kids Plaza geweest, waar ze fijn gespeeld en geluncht hebben.
Op 26 juli hebben Laura en ik Rummikub gekocht voor op vakantie. Thuis hebben we gezellig alvast met de Rummikub gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative