Untitled
04 aug 2017
week 296: 27 juli t/m 2 augustus

Bas, Laura en Mark zijn op 27 juli gezellig bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. ’s Avonds zijn we met opa en oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline, tante Willeke, oom Teun, Amy, Mila en Daan bij Dinertijd gaan eten. Het was erg leuk!
Op 28 juli moest ik ’s morgens nog op kantoor werken. Bas, Laura en Mark hebben de laatste inkopen voor de vakantie gedaan en na de lunch zijn we naar Beerze Bulten vertrokken! Bas en Laura hebben met Mark boodschappen gedaan in het winkeltje, terwijl ik de spullen uitpakte en de bedden opmaakte. We hebben gezellig gegeten in het restaurant op het park en Bas en Laura hebben daarna nog lekker lang in het speeltuintje bij het huisje mogen spelen.
Bas en Laura hebben op 29 juli eerst fijn in de binnenspeeltuin “het Giga Konijnenhol” gespeeld. Na de lunch hebben we fijn gezwommen. We zijn even naar de karaokeshow gaan kijken, maar Bas en Laura vonden dat niet zo leuk en dus hebben ze nog even in het Konijnenhol gespeeld. We hebben op het park gegeten en daarna gezellig met zijn viertjes in het huisje Rummikub gespeeld. Bas heeft ook nog mee naar de EK-kwartfinale van het damesvoetbal gekeken. Hij was helemaal enthousiast dat Nederland gewonnen had!
Op 30 juli zijn we ’s morgens eerst gaan zwemmen. ’s Middags was er een fotospeurtocht en ondanks dat het regende, zijn we die toch gaan doen. Gelukkig viel het mee met de regen en hebben we onze paraplus maar even nodig gehad. Bas en Laura hebben fijn nog even in het Konijnenhol gespeeld, we hebben in het huisje gegeten en daarna zijn we gezellig naar de show gaan kijken.
Bas en Mark zijn op 31 juli met zijn tweetjes naar een winkel in de buurt geweest. Daarna hebben we weer fijn gezwommen. Het was vandaag mooi weer en ’s middags hebben Bas en Laura fijn in de buitenspeeltuin “het Giga Konijnenveld” gespeeld. We hebben weer in het parkrestaurant gegeten en zijn daarna naar de musical “Ja zuster, nee zuster” geweest.
Op 1 augustus zijn we eerst naar het Konijnenhol geweest. Daarna zijn we naar de poppenkast gaan kijken. ’s Middags hebben we lekker gezwommen, we hebben gegeocatcht en daarna zijn we nog naar een poppenshow gaan kijken. ’s Avonds hebben we gegeten in het boomstamrestaurant in de buurt.
We zijn op 2 augustus eerst gaan knutselen. Bas en Laura hadden een mooie vis en een aqaurium gemaakt. We hebben gezwommen en na de lunch werd Bibi’s verjaardag gevierd op het sportveld. Er waren allerlei spelletjes (wortelpoepen, wortelgooien, een soort tikkertje, vangbal, wortel vangen enz.) en Bas en Laura kregen ranja en een suikerspin (die ze niet lustten). Toen ze Bibi aan het eind van het feest gefeliciteerd hadden, hebben ze fijn nog even in het Konijnenhol gespeeld. We zijn bij een McDonald’s in de buurt gaan eten, waar we heel toevallig juf Monique en haar gezin tegenkwamen, en zijn daarna weer gezellig naar de show gaan kijken.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative